WolfAtTheDoor Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2013 (edytowane) a ten mój post czytałeś> pytałeś o rady, napisałem i zero odzewu czy skorzystasz choć z jednej... Może ten temat ma inny cel? Edytowane 26 Czerwca 2013 przez WolfAtTheDoor (wyświetl historię edycji) Cytuj Akwarium Reefmax oświetlenie 2x 48W LED DIY (ze wschodami i zachodami), cyrkulacja 2x TUNZE 6015, odpieniacz HYDOR SlimSkim 135.35, pompka HYDOR Pico Evolution 1000, dolewka AQUA-TREND Shark, grzałka Jager 100. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darekkuku Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2013 a ten mój post czytałeś> pytałeś o rady, napisałem i zero odzewu czy skorzystasz choć z jednej... Może ten temat ma inny cel? nie ma ukrytego celu ; dzieki Tobie dzis odwiedzilismy oceanarium i tak zadbanyvh zbiornikow nie widziale jeszcze ! Nagralem film .jak wroce to na pewno cos z niego wymlodze . Gdyby nie Twoja rada na pewno bym tam nie pojechal bo nie bralem pod uwage oceanarium. Marineland odpuszczamy ( juz mam odciski na stopach ) monaco zeszlismy i zjezdzilismy w szerz i w zdloz . Nasz drugi nocleg byl w canion du verdon , wczesniej syn wynalazl . Bylo kozacko tylko wiatr chcial nam porwac namiot bo synek wymyslil rozkladamy namiot na samym cyplu przy wodzie i reszta nocy w aucie wrocilismy wlasnie do cannes po dwudniowym tripie w monaco. Mielismy zostac w menton , ale nie ma jak cannes Cytuj 360l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WolfAtTheDoor Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2013 Przecież ja nie polecalem Oceanrium - sam je widziałem tylko z zewnątrz więc nie mogłem się wypowiedzieć. Marineland natomiast polecam bo tak jak mówiłem Orki można zonaczyć tylko tam i jeszcze tylko na Teneryfie jeśli chodzi o Europę. Hmm Kanion Verdon to cudo natury - ta zielona woda jest powalająca... a co Cannes to mnie to miasto tak średnio się podobało, a plaza najmniej, zresztą plaże na całym Lazurowym Wybrzezu są nieciekawe. Cytuj Akwarium Reefmax oświetlenie 2x 48W LED DIY (ze wschodami i zachodami), cyrkulacja 2x TUNZE 6015, odpieniacz HYDOR SlimSkim 135.35, pompka HYDOR Pico Evolution 1000, dolewka AQUA-TREND Shark, grzałka Jager 100. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darekkuku Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2013 No tak sorry za pomylke zmeczenie wychodzi bokiem. Marineland odpuszczamy bo tunel widzielismy w barcelonie a orki napewno super ,ale nie mamy juz mocy. Moze za kilka dni bo teraz lezakowanie Cytuj 360l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JACEKIANIA Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2013 No tak sorry za pomylke zmeczenie wychodzi bokiem. Marineland odpuszczamy bo tunel widzielismy w barcelonie a orki napewno super ,ale nie mamy juz mocy. Moze za kilka dni bo teraz lezakowanie Witaj jak długo zamierzasz tam odpoczywać?Ja wyjeżdżam w tamtą stronę w sobotę napisz więcej jak cempingi Cytuj akwa100x45x50 pompa NJ4500 odpieniacz SKIMZ201 LAMPA LED GLISTEN 150R2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darekkuku Zgłoś Napisano 6 Lipca 2013 (edytowane) Wróciliśmy! było super ,zrobiliśmy 4000km .Dzięki wszystkim za rady (sorry JACEKIANIA , nie miałem jak odpisać na Twoje pytanie) , teraz muszę się ogarnąć i oczywiście jakąś relację z Oceanarium Monaco udostępnię Edytowane 6 Lipca 2013 przez darekkuku (wyświetl historię edycji) Cytuj 360l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darekkuku Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2013 (edytowane) Wróciliśmy! było super ,zrobiliśmy 4000km .Dzięki wszystkim za rady (sorry JACEKIANIA , nie miałem jak odpisać na Twoje pytanie) , teraz muszę się ogarnąć i oczywiście jakąś relację z Oceanarium Monaco udostępnię słowo się rzekło Edytowane 13 Sierpnia 2013 przez darekkuku (wyświetl historię edycji) Cytuj 360l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darekkuku Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2013 http://www.youtube.com/watch?v=M7JyVUxD7h4&feature=youtu.be Cytuj 360l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martinniemczyk Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2013 Udostepnij dla komorek pls. Cytuj Pozdrawiam Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darekkuku Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2013 ale jak?? Cytuj 360l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lidmann Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2013 Nie wiem ale ja na ipadzie tez nie mogę obejrzeć bo mnie jako mobilnego rozpoznaje :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martinniemczyk Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2013 (edytowane) W opcjach na youtube, na Twoim koncie gdzies jest... Edytowane 13 Sierpnia 2013 przez martinniemczyk (wyświetl historię edycji) Cytuj Pozdrawiam Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
minio_p Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2013 Ja w Monako byłem ok. 20 lat temu. Do tej pory wspominam oceanarium i rejs batyskafem na głębokości maksymalnej 40 metrów. Po rejsie każdy uczestnik otrzymywał dyplom. Mam go do tej pory. Ciekawe, czy te rejsy nadal się odbywają, Rejs trwał ok. godziny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ironista Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2013 Szkoda że u nas w kraju nie ma tak utrzymanych zbiorników do publicznego wglądu, żeby sobie przeciętny "Kowalski" mógł pooglądać różne formy życia na rafach. Baniak z błaznami i pterapogonami wymiata. Cytuj I znowu zalewamy, i znowu i tak do usranej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darekkuku Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2013 Udostepnij dla komorek pls. już wiem ,jeśli dodasz fajną muzykę chronioną prawami to w komórce nie ruszy. Dodałem jakieś badziewie ( i tak ważniejsza jest wizja) teraz pójdzie na komórkach Cytuj 360l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach