Skocz do zawartości
Dominik.kdp

Stworek - groźny, czy nie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Będę wdzięczny za informacje, czy wiecie co to jest i czy może to stwarzać kłopoty.

Długość około 5-10 mm.

Znalazłem to na żywej skałce, którą chcę wrzucić do nowego baniaka startowanego na suchej skale.

Pozdrawiam,

Dominik

post-16646-0-70580100-1373486741_thumb.jpg

post-16646-0-00176100-1373486754_thumb.jpg

Edytowane przez Dominik.kdp (wyświetl historię edycji)

>Moje akwa<

90x53x50 cm (238,5 l. + 63 l.), oświetlenie PS BP 140W XM, odpieniacz DIY na Tunze Hydrofoamer Silence 9410.04, obieg Eco Runner 3700, falownik Jebao WP-25 8.000L, cyrkulacja Tunze 6025 i Koralia 1600.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
a w zasadzie jego kawalek

No taaa... nie ma jak całościowe spojrzenie na sprawę. Dzięki.

>Moje akwa<

90x53x50 cm (238,5 l. + 63 l.), oświetlenie PS BP 140W XM, odpieniacz DIY na Tunze Hydrofoamer Silence 9410.04, obieg Eco Runner 3700, falownik Jebao WP-25 8.000L, cyrkulacja Tunze 6025 i Koralia 1600.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zostaw - więcej plusów niż minusów :D

zadziory/drzazgi z ręki sam wyjmiesz a gówna mikro zwierzaków morskich chyba sam nie zjesz ;) = więcej plusów niż minusów

Edytowane przez adzios (wyświetl historię edycji)

aquarium8328.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy wywalisz czy nie, nie pozbedziesz sie tego, reszta wieloszczeta juz sobie spokojnie liże rankę w skale :)

LED Maxspect, Tematy lufta

Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ten wątek jest dość stary. Należy rozważyć rozpoczęcie nowego wątku zamiast ożywienia tego.