Skocz do zawartości
adzios

licznik napisanych postów? potrzebny do szczęścia?

Rekomendowane odpowiedzi

Pewnie o to chodzi :)

http://nano-reef.pl/...ja-rozmnazania/

Pozwoliłem sobie wziąć udział w dyskusji, w temacie w którym praktykuje od pewnego czasu ale w związku z tym iż opisywane przypuszczenia nie potwierdzają się w praktyce,wolałem wycofać się z tematu,usunąć posta teraz nie można więc usunąłem treść zastępując popularną buźką (chyba grzeczna forma ?) a kolejne pokolenia zdrowych ryb rozchodzą się po morszczakach :)

Nie spodziewałem się tak głośnego echa :)

A mamusia mówiła mi : "nie wychylaj się przed szereg" :)

ps.nie zależy mi na ilości postów,podwodny morski świat żyjący w moim zbiorniku jest dla mnie większą wartością

Do Piotrka:

Piotrek, na prawdę nie chodzi mi o Ciebie... szanuję Twoje zdanie ale ja nie mam dobrych wiadomości co do parowania brat/siostra.. co nie znaczy że możesz nie mieć racji...

Swoją drogą dopiero teraz to zobaczyłem - szkoda że wycofałeś się z tej rozmowy - każde 5gr wtrącone jest bardzo cenne - osobiście sugerował bym ci /prosił bym się abyś jednak przywrócił te pytania bo może kogoś naprowadzą na bardziej słuszne wnioski - nie muszę mieć racji w tym temacie, nie ma co się obrażać.

generalnie chodzi mi o to aby to forum zaczeło nabierać merytorycznych informacji/rozmów a bardzo temu nie pomaga "nabijanie" licznika postów..

schowanie licznika postów do profilu wydaje się bardzo racionalne :D

Ktoś wspomniał o punktach za pomoc.... gdzie to jest!!!??? Jak to jest zrobione że tego nie widzę ... to jest dopiero pomysł!

Edytowane przez adzios (wyświetl historię edycji)

aquarium8328.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Punktów za pomoc nie ma dlatego ich nie widzisz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to może trzeba dopracować to? zerować do czasu kiedy nie zacznie to działać na 100% ;)

aquarium8328.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie chce mi sie czytac całego tego wątku, wypowiem się tylko raz , żeby nie być posądzonym przypadkiem o to, że nabijam sobie licznik :chris: ...

słuchajcie : licznik postów + info o dacie rejestracji tuz przy nazwie uzytkownika przy kazdym jego poscie na forum jest chyba od zarania dziejow w kazdym systemie forumowym i jak do tej pory nikomu to nie przeszkadzało, na tej podstawie ocenia sie staż na forum i aktywnosc i nic wiecej. o co to halo ? reszta to umiejetnosc myslenia ktora nie boli : czytasz i widzisz czy ktos pisze z sensem czy nie. jak ma dlugi staz i 10000 postow i pisze bez sensu to ew. mozesz wyrazic glosno zdziwienie , ze sie nic nie nauczyl przez ten czas przy takiej aktywnosci, a pozniej ignore , w czym problem ?

jak ktos uwaza , ze to bezuzyteczna informacja to niech jej nie czyta, ludzie trolują i będą trolować tak czy inaczej. beda wstawiac glupie usmieszki pod postami ktore smieszne nie sa. nie lubisz - ignoruj.

żadne punkty reputacji, punkty za pomoc etc etc, jedni klikaja rzetelnie drudzy dostana pomoc i nie klikają. nie ma swietego graala i szkoda czasu na dyskusje o jego poszukiwaniach.

to ile juz postów w tym watku ? 28? 29 ? ale sobie liczniki nabijacie ... :thumbup:

...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wymienię nabite posty na ciekawe odmiany acropor

pozdrawiam Jacek

Radzę się nie zastanawiać bo jest tego prawie tysiąc :thumbsup:

..............................................2651-obraz%20055%20%5B1600x1200%5D.jpg..............................................

FOWLR Już nie długo bo mi oczy bez cukierków padną :) 150x50x50 + sump 240L,30kg LR , 8x39 W , Ati BM 200,cyrkulacja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie jest to dobre i pomocne, ponieważ zdarza się że uwzględniam to przy ocenie rozwiązania mnie trapiącego. I tak nabijarka nie działa w dziale Off-topic i targowisko. Przez dwa czy tam trzy lata wyrobiłem sobie zdanie o niektórych użytkownikach i niektóre porady forumowicza z listy "Top użytkownicy" traktuję z dużym dystansem, choć pewnie są one dobre :) Już gdzieś to wspominałem że sam niekiedy pisałem pierdoły, w szczególności na początku swej przygody z akwarium.

Najlepszym rozwiązaniem jest faktycznie jak wcześniej wspomniano - korzystać z porad osób którzy mają piękne baniaki. Przy odrobinie klikania jest to do wykonania - znalezienie zbiornika danego użytkownika, o ile wrzucono go do sieci.

Obecnie suchy dok...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ten wątek jest dość stary. Należy rozważyć rozpoczęcie nowego wątku zamiast ożywienia tego.