Skocz do zawartości
zegeye

[S] zoa+acropora+inne sps [Wa-wa]

Rekomendowane odpowiedzi

Zoa w kolorze niebieskim, spore kapelusze. 50 PLN Reszta szczepek korali twardych jak widać.

Można nabyć 6 szt. szczepek twardzieli razem za kwotę 150 PLN. W pakiecie będą: M. samarensis różowa/biały, M. samarensis pomarańcz/zielony, Seriatopora hystrix, M. danae zielony/fiolet, Pavona cactus fluo zielona, Stylophora pistilata zielony/fiolet. (to są te wszystkie które mają cene 30 PLN.)

Jak by kto chciał to jeszcze do pakietu mogę dodać szczepę brarieum fluo.... :thumbup:

PICT0266_zps766d7800.jpg

PICT0267_zps80529799.jpg

Acropora (chyba nana). Duża szczepka. Wysokość; ponad 10 cm. 80 PLN

PICT0265_zpsee7cba4b.jpg

Montipora jak wyżej. Kolonia przyrośnięta do skały w podobnej wielkości co trójka. Skała rozmiaru pięści dorosłego mężczyzny. Na skale co dobrze widać na fotce gratisy w postaci paszy dla pokolca 8-) U mnie w akwa nie ma takowego. (mam Ctenochaetusa ale on takich glonow nie je). Koral wraz ze skałą 80 PLN.

PICT0269_zpse44e5aaf.jpg

Odbiór pojedynczych korali wyłącznie osobisty. Pakiet 6 szt. mogę wysłać.

Po duże twardziele zapraszam z własnym pojemnikiem (ew. dużą torbą).

Widok całego akwa:

PICT0109_zps62afb38d.jpg

Edytowane przez zegeye (wyświetl historię edycji)

Panelowe 148 l. (82/47/47 - 15cm panel boczny). Miniflotor AM, Tunze 6025 w obieg, Koralia 4 cyrkulacja. 6x 24W T5 ATI w obudowie DIY.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ponawiam :thumbup:

Panelowe 148 l. (82/47/47 - 15cm panel boczny). Miniflotor AM, Tunze 6025 w obieg, Koralia 4 cyrkulacja. 6x 24W T5 ATI w obudowie DIY.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Duza szczepa zoantusow juz poszla. Reszta nadal aktualne. Jesli ceny twardzieli sa dla was nieatrakcyjne to prosze o propozycje (tylko w miare realne 8-) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aktualne, a i korale troche wieksze 8-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obniżyłem ceny sps-ów. Zapraszam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dwie mniejsze szczepki zoa dorosly juz do rozmiaru wiekszej 8-) Cena nadal taka sama. Aktualne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowa propozycja. Zapraszam. Zima idzie....potem ciężej będzie.... :yes

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na razie w zasadzie wszystko rozdane....Jesli cos sie zmieni dam znac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.