darecky3 Zgłoś Napisano 18 Października 2013 Albo sofiksy Cytuj 122x61x61 + sump cyrkulacja 2x6045 tunze H&S 150 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snajpa Zgłoś Napisano 18 Października 2013 szkoda tylko że PRLowskiej ceny nie mają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CNCRob Zgłoś Napisano 18 Października 2013 szkoda tylko że PRLowskiej ceny nie mają Znaczy sie, w tysiącach czy tam milionach? Cytuj Akwarium: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arduan Zgłoś Napisano 18 Października 2013 Też takie miałem, tylko że w stalowym kolorze ;-). Cóż, były super... wody się nie bały. Cytuj http://nano-reef.pl/...n-szybki-start/ Nowe, większe, ale nadal AF: http://reefhub.pl/ca...aniewski-1000l/ Myślimy tak, bo wszyscy inni ludzie tak myślą; albo dlatego, że myślimy w ogóle, to naprawdę tak myślimy; albo dlatego, że kiedyś kazano nam tak myśleć, to myślimy, że musimy tak myśleć... Rudyard Kipling Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał BB Zgłoś Napisano 18 Października 2013 a kto w tamtych latach takich nie miał klasyka gatunku... prawie jak krem nivea, piątek z Pankracym i kartki na mięso Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arduan Zgłoś Napisano 18 Października 2013 (edytowane) Aleś po wspomnieniach pojechał... Niby gorzej było, a jednak tęsknota... Teraz dzieciakom trudniej wytłumaczyć, że mają LUXUS i to nie z PEWEXu... I guma DONALD ;-) - co za smak, mimo że z kaczką ;-) Edytowane 18 Października 2013 przez Arduan (wyświetl historię edycji) Cytuj http://nano-reef.pl/...n-szybki-start/ Nowe, większe, ale nadal AF: http://reefhub.pl/ca...aniewski-1000l/ Myślimy tak, bo wszyscy inni ludzie tak myślą; albo dlatego, że myślimy w ogóle, to naprawdę tak myślimy; albo dlatego, że kiedyś kazano nam tak myśleć, to myślimy, że musimy tak myśleć... Rudyard Kipling Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chodi Zgłoś Napisano 19 Października 2013 a gumy TURBO i wafelki kukuruku pamietacie? ale jak to ktos madry powiedzial :"nie tesknicie za tamtymi czasami tylko za wlasna mlodoscia" Cytuj Nadchodzi nowe... :lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CNCRob Zgłoś Napisano 19 Października 2013 Mi to brakuje wojskowych sucharow. Cytuj Akwarium: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komarek Zgłoś Napisano 19 Października 2013 Mi to brakuje wojskowych sucharow. Suchary Beskidzkie..... Po wojsku,będąc na akademiku u żony w Cieszynie,trafiłem je w pobliskim sklepie. Szok . Ale już nie smakowały tak wybornie. Brakowało..... - tej czerstwości Pozdrawiam mobilnie Marek @ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober6662 Zgłoś Napisano 19 Października 2013 Mi to brakuje wojskowych sucharow. Daj znać to ci podeśle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darecky3 Zgłoś Napisano 19 Października 2013 mozna uznac ze czasy PRL-u zakonczyly sie 4 czerwca 1989 roku, to raczej 24 lata temu, tak naprawde to ilu z was pamieta prawdziwe czasy PRL-u , zeby wspominac ten prawdziwy smak gumy donaldowy, polokokty, wychodzic sofiksy to trzeba sie cofnac jakies 30 lat plus wstecz. To byly najlepsze buty jakie mozna bylo dostac ale po dwoch miesiacach itak sie rozklejaly gdzie tylko bylo mozliwe, to byla wtedy "jakosc" hehe. Pamietam jak sie wagarowalo zeby pojechac do Radomia na zakup tych butow, eeeeh, nigdy wiecej Cytuj 122x61x61 + sump cyrkulacja 2x6045 tunze H&S 150 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chodi Zgłoś Napisano 19 Października 2013 e tam 30 to sie cofnac nie dam rady ale pamietam orenzade w workach, blok czekoladowy i kinderczekolade z baltony a czapke z daszki z pewexu nosic nie wolno bylo Cytuj Nadchodzi nowe... :lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arduan Zgłoś Napisano 19 Października 2013 A zamiast czekolady był wyrób czekoladopodobny. Moje buty służyły dlugo i się nie rozkleiły, mimo że był to w sumie wyrób butopodobny, rzec by można - najlepszy na tamte czasy. Cytuj http://nano-reef.pl/...n-szybki-start/ Nowe, większe, ale nadal AF: http://reefhub.pl/ca...aniewski-1000l/ Myślimy tak, bo wszyscy inni ludzie tak myślą; albo dlatego, że myślimy w ogóle, to naprawdę tak myślimy; albo dlatego, że kiedyś kazano nam tak myśleć, to myślimy, że musimy tak myśleć... Rudyard Kipling Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petrus1 Zgłoś Napisano 19 Października 2013 Cytuj Pozdrawiam, Piotr "Wykrzyknik, który sflaczał, staje się znakiem zapytania." S. J. Lec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petrus1 Zgłoś Napisano 20 Października 2013 Najnowsze modele ReefMaxa Cytuj Pozdrawiam, Piotr "Wykrzyknik, który sflaczał, staje się znakiem zapytania." S. J. Lec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komarek Zgłoś Napisano 20 Października 2013 Hehe,dobre..... Pozdrawiam mobilnie Marek @ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ben_sage Zgłoś Napisano 21 Października 2013 Najnowsze modele ReefMaxa Komu by się chciało przy tym robić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 24 Października 2013 Zapraszamy do Krakowa Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michall1916 Zgłoś Napisano 24 Października 2013 to lepiej nie biegać bo wtedy wypalasz tylko 9,041 papierosa dziennie, a biegając 72,328 to prawie 4 paczki i kto mi powie że sport to zdrowie Cytuj 160l+40l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 24 Października 2013 Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qlfon Zgłoś Napisano 24 Października 2013 Szczerze mówiąc to widziałem kilka takich filmików w sieci z płaceniem drobniakami i zawsze zachodzę w głowę: co chcą osiągnąć osoby w ten sposób płacące za mandaty itp? Oczywiście oprócz poklasku kumpli za filmik. Sami marnują kupę czasu na zebranie tych drobniaków, liczenie ich, targanie tego ciężaru do kasy i w końcu na czekaniu aż ktoś to policzy. Komu oni chcą zrobić na złość? Biednej kasjerce, która z ich mandatem ma tyle wspólnego co ja z baletem? Cytuj Qlfon, Lublin Akwarium: 115x84x65, oświetlenie 6x39W T5 + BP XM140, odpieniacz BK200, cyrkulacja: 3x6055,1x6095, obieg: Red Dragon Mini 6000, Poprzednie akwarium Projekt Nautilus: 18,03,2012 - 27.07.2016. Obecnie: prawie FOWLR:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CNCRob Zgłoś Napisano 25 Października 2013 A dodatku niech jeden z drugim spróbuje tak zapłacić w UK. Tu jest ograniczona ilośc monet, ktore mozna jednorazowo wyłożyć do płacenia. Jesli przekroczysz ilośc i trafisz na konkretnego kasjera to możesz wyjść z niezłym mandatem. Są bardzo wysokie kary za to. Cytuj Akwarium: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AquaManiac Zgłoś Napisano 25 Października 2013 Nudzą się gówniarze, najwidoczniej nie mają nic lepszego do roboty... Cytuj http://pl.reeflex.net/ - polskojęzyczny leksykon akwarystyki morskiej_____________________________________________________________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ben_sage Zgłoś Napisano 25 Października 2013 (edytowane) Z całym szacunkiem ale na monecie jest orzeł z godła szacunek należy się nawet złamanemu groszowi to raz a dwa nie wiadomo Komu płacą i za co nie wiemy , też mam z co najmniej 10kg groszówek w domu wcześniej czy później wydam. W marketach i sklepach mniejszych bardzo się ucieszą z drobnych , jeśli miejskie wyciągają od ludzi kasy to niech się cieszą darmozjady z czegokolwiek i zachęcam im tak płacić niech się sami z tym bujają. A babka w okienku pracuje w instytucji która wyciąga od ludzi i ją wspiera, żyje z naszych... niech liczy, nie jeden emeryt znajdzie czas. Edytowane 25 Października 2013 przez Ben_sage (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartq Zgłoś Napisano 25 Października 2013 Z całym szacunkiem ale na monecie jest orzeł z godła szacunek należy się nawet złamanemu groszowi to raz a dwa nie wiadomo Komu płacą i za co nie wiemy , też mam z co najmniej 10kg groszówek w domu wcześniej czy później wydam. W marketach i sklepach mniejszych bardzo się ucieszą z drobnych , jeśli miejskie wyciągają od ludzi kasy to niech się cieszą darmozjady z czegokolwiek i zachęcam im tak płacić niech się sami z tym bujają. co do filmu...to trochę nie do końca pochwalam...ale pieniądz jest pieniądz... jakiś czas temu mój syn...wtedy 5 lat skończone....postanowił wydać swoje długo zbierane drobniaki...a że dla takiego malca lepiej jest dostać 20 żółtych niż np jeden papierek....to miał ich dużo...wyszło tyle że starczyło na średni zestaw klocków znanego producenta w sklepie sieciowym dla dzieci znanym w całej polsce...(żeby nie było kryptoreklamy)...chciałem wykorzystać aspekt wychowawczy...że warto oszczedzać....nijak nie wyszło...pani nie doceniła moich intencji....bo stwierdziła ze ona nie bedzie blokowac kasy żeby to policzyć...młody usta w podkówkę i co tatuś musiał wyskoczyć z większych nominałów...a wychowanie poszło w las.... w sumie może powinni wycofać z obiegu żółte monety... a póki sa są jak najbardziej srodkiem płatniczym... Cytuj http:// Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach