gilek231 Zgłoś Napisano 11 Sierpnia 2013 Witam mam pytanie odnośnie lampy Radion XR30 W LED Ustawienia jak macie ja poustawiana jakie kolory, jakie barwy i w jakich godzina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin Swatek Zgłoś Napisano 1 Września 2013 Witam mam pytanie odnośnie lampy Radion XR30 W LED Ustawienia jak macie ja poustawiana jakie kolory, jakie barwy i w jakich godzina W załączniku masz mój aktualny profil. Dotychczas świeciłem na max ale na czas upałów zmieniłem i na razie tak zostało. Zobacz sobie tą stronkę: http://www.aquaticlo...ghting_profiles SavedSchedule2013-08-22.etg.xml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robi0543 Zgłoś Napisano 2 Września 2013 Ja mam głównie 20k w sumie przez cały dzień. Od 9 do 21 plus od 8 do 9 deep blue I od 21 do 22 deep blue Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichałAsia Zgłoś Napisano 10 Marca 2015 Przepraszam ze ogrzewam temat, ale ale czy ktoś może się wypowiedzieć po upływie czasu jak się sprawuje lampa i w jakim zbiorniku ja ma..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin Swatek Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2015 Przepraszam ze ogrzewam temat, ale ale czy ktoś może się wypowiedzieć po upływie czasu jak się sprawuje lampa i w jakim zbiorniku ja ma..... Ja mam a właściwie miałem 2 sztuki Radion XR30W PRO drugiej generacji w zbiorniku 892 litry. Trafiła mi się 1 awaryjna sztuka tzn. po 15 miesiącach zaczęła się sama wyłączać w ciągu dnia. Była na gwarancji więc ją oddałem. Naprawa błyskawiczna w 2 tygodnie. Wymienili jej całą elektronikę tak że identyfikuje się jako lampa 3 generacji. Drobny minus że przy trybie naturalnym w pierwszych i ostatnich 30 minutach świecenia ma minimalnie inny kolor światła niż lampa 2 generacji (może gdy ktoś tego nie wiedział to by się nie zorientował). Niestety około miesiąc temu zaczęła ponownie odstawiać "przedstawienia": włączała się w nocy, spadała jasność w ciągu dnia itp. po kilku testach oddałem do reklamacji i czekam. Druga sztuka pracuje jak na razie bezawaryjnie. Gdyby nie ten fakt to mógłbym na 100% polecić tą lampę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waso Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2015 gdzie kupowaliście te lampy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin Swatek Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2015 gdzie kupowaliście te lampy ? Ja kupiłem w erybce w Zabrzu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HighLife Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2015 Posiadam jedna od ponad roku i jestem mega zadowolony. Zbiornik 73x70x55. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach