Skocz do zawartości
michalzgierz1989

Randkowanie,przez internet,Radio

Rekomendowane odpowiedzi

Jakie macie opinie na zawieranie znajomości przez internet lub Ogłoszenia w Radio, jest pełno tego typu serwisów w necie, ale czy rzeczywiście spełniają swoją funkcje, ja przyznam się szczerze nie jestem aż taki śmiały i na realu raczej bym się nie odezwał do Dziewczyny, wiec zdarza mi się korzystać z tego typu serwisów czy audycji np w Łódzkiej Paradzie na 96,0 przez internet raczej nie chętnie odpisują ludzie np na Badoo, przez Paradę poznałem parę Dziewczyn ale takich jakby nie wiedziały czego tak naprawdę chcą, dopiero jak ostatnio wysłałem to na drugi dzień się już z tą Dziewczyną widziałem i co się okazało to nasze mamy razem pracowały i się znają, i nawet do Rzeczy dziewczyna, tak więc też tą drogą można kogoś poznać jednak trzeba uważać bo bywają też propozycje nie ciekawe.

Tutaj niech wypowiedzą się osoby które korzystają z tego typu możliwości, nawiązania kontaktu

Edytowane przez michalzgierz1989 (wyświetl historię edycji)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

znam duzo par, które połączył internet, nawet kilka małżeństw.

Dam Ci jednak męską radę - doświadczenie zebrane w relacjach na żywo, poznawanie wielu kobiet będzie procentować na Twoją korzyść. Jeśli nie wyjdzie Ci z jedną bo głupio gada, albo coś innego Ci nie pasi, bierzesz kolejną na "kawę". Nie ma złotych rad, praktyka czyni mistrza, czyli da Ci pewność siebie i odpowiedz jakiej kobiety szukasz, a nie chuchanie na to co wpadnie Ci w ręce. Bo przeciez o szczeście tu chodzi, a nie chwilowy zawrót głowy i problem na dłuższy czas - jestes niesmiały i zbyt malo asertywny by niefajną relację skasować więc trenuj sztukę życia. Tak to po krótce wygląda z mojej perspektywy. Powodzenia

LED Maxspect, Tematy lufta

Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja poznałem swoją żonę przez internet... :)

i nieraz żartując z nią mówię, że temu kto wymyslił ten internet spuścił bym wp...l :D

jesteśmy ze sobą 12 lat...

tak ze się chłopie zastanów...

i niestety nie sprawdza się powiedzenie... że dobra żona to po 7 latach odchodzi sama...

:D :D

Edytowane przez MojeSumienie (wyświetl historię edycji)

5629_5719.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie serwisy randkowe w necie są jak targowisko,gdzie ludzie przebierają w towarze,ale z powodu nadmiarnego wyboru nie mogą sie na nikogo konkretnego zdecydować.

Akwarium-247l(95/50/52)Obieg-NJ2300,cyrkulacja 2xTunze6055+Multicontroller7096+6045 za skałą.

odpieniacz DIY APF600,oświetlenie-swietlówki LED 6X15W+t5 2X39W.Miekkie+LPS.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Można powiedzieć, że internet pomógł w poznaniu mojej żony. Poznaliśmy się na wyjeździe motocyklowym organizowanym na forum motocyklistów. IMHO chodzi o to, żeby to zaskoczyło naturalnie i samo z siebie a takie serwisy randkowe to takie trochę na siłę. Oczywiście trzeba sobie pomagać i organizować czas tak, żeby była szansa poznać kogoś nowego. Jak obracasz się cały czas w tym samym wąskim towarzystwie to szansa maleje, internet poszerza te kręgi. Dla tego uważam, że internet tak, ale nie serwisy randkowe, bardziej nowe hobby, nowi znajomi.

image.jpg

294l + 170l sump: około 370l w obiegu; Odpieniek na pompie Tunze 9420 by DarekB30 fi 200; obieg NJ 3000; 2x Tunze 6055 + singlecontroler, 240W LED CREE DIY; 31kg LR; 18kg LS.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żonaty jestem przez internet:) Moim zdaniem w pewnym wieku łatwiej jest poznać kogoś w realnym świecie, później jednak zaczyna się problem ze znalezieniem kogoś odpowiedniego bo w życiu "zawodowym" większość z nas ma znacznie mniejsza ilość znajomych (nawet takich przelotnych) niż w okresie nauki. A i czas nie działa na naszą korzyść bo z dostępnych osobników wybór się zawęża:) Internet i tego typu serwisy mają to do siebie (o czym pisał luft), że oszczędzają czas - w ciągu tygodnia możesz poznać kilka dziewczyn i z nimi wszystkim na początku pisać o tym co Cie interesuje. Robisz zwiad - widzisz czy jest o czym gadać, czy nie, czy tylko fotka była ładna czy faktycznie dziewczyna coś sobą reprezentuje. Metodą lejka z kilku online'owych dziewczyn wybierasz 2-3 i z nimi spotykasz się w realu. tu też weryfikacja i sprawdzenie czy chemia jest czy nie. Jak jest to kontynuujesz a jak nie to wracasz do początku. Co istotne to to, że obie strony robią tak samo i maja takie same "prawa". Każda metoda ma swoje plusy i minusy, na każdą w życiu jest czas. na studiach wolałem "real" od początku ale studiując mocno sfeminizowany kierunek nie miałem problemu:) Pracując na emigracji już net dał zupełnie inne możliwości. Koniec końców będąc w UK zostałem złowiony przez moją obecną Żonę:) A, jeszcze jedno - net często pozwala się trochę bardziej otworzyć nawet najbardziej nieśmiałym facetom;)

Qlfon, Lublin

Akwarium: 115x84x65, oświetlenie 6x39W T5 + BP XM140, odpieniacz BK200, cyrkulacja: 3x6055,1x6095, obieg: Red Dragon Mini 6000,

Poprzednie akwarium Projekt Nautilus: 18,03,2012 - 27.07.2016.

Obecnie: prawie FOWLR:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja poznałem swoją żonę przez internet... :)

i nieraz żartując z nią mówię, że temu kto wymyslił ten internet spuścił bym wp...l :D

jesteśmy ze sobą 12 lat...

tak ze się chłopie zastanów...

i niestety nie sprawdza się powiedzenie... że dobra żona to po 7 latach odchodzi sama...

:D :D

A w moim się sprawdziło poszła po 7 latach :smiling: Znalazła lepszego przez internet :smiling:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ten wątek jest dość stary. Należy rozważyć rozpoczęcie nowego wątku zamiast ożywienia tego.