Skocz do zawartości
Ben_sage

Zmiana nicka?

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem na forum od blisko 8 lat a aktywny 6 lat, nigdy nie sądziłem że tak długo posiedzę na jakimś forum wzajemny szacunek jest tu na bardzo wysokim poziomie z czego się cieszę , niektóry z akwarystyki chyba nigdy z nie wyrosną ale nic w tym dziwnego...

Nick został wymyślony spontanicznie, w obecnej chwili nie ma że mną jakiegoś sentymentalnego powiązania.

Czy jest możliwość zmiany nicka na tym koncie czy trzeba założyć drugie?

Domyślam się że taka opcja z ręki Admina technicznego pewnie była by niewygodna gdyby więcej osób wpadło na taki pomysł , czy przewidywana jest taka możliwość z ewentualną informacją o starym nicku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możesz sam zmienić w ustawieniach. Pamiętaj jednak ze nie można robić tego w nieskończoność (jest ograniczona ilość zmian). Jak będziesz miał problem daj znać na PW to Ci pomogę ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ben_sage. A nie pomyślałeś, że my możemy mieć sentyment do Twojego nicka, tak jak awatara z JKM?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Panel kontrolny
  2. Ustawienia
  3. Nazwa wyświetlana

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Walker mylisz się ;) to tylko zmiana tytułu... ja mam wpisane "Świeżak" i to nie zmienia nicka tylko wpisuje "tytuł" nad avatarem.

O zmianę nicka musisz poprosić kogoś z administracji np. Rafała (@Skoczek - nie ma za co :p)

Edytowane przez Bartol (wyświetl historię edycji)

Akwarium nr 1: 120/60/55 

Akwarium nr 2: 90/50/50

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

upsss... w takim razie przepraszam (ale zmianę tytułu możesz edytować w profilu bez ograniczeń - może stąd mój błąd)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Każdy ma trochę racji.

Ja mam tytuł Perfekcyjna Pani Domu a nazwa wyświetlana Debora - a w mojej historii nazw wyświetlanych można zobaczyć, że kiedyś byłam DebMat.

Jeżeli bardzo ktoś musi zmienić nazwę wyświetlaną to musi skontaktować się ze Skoczkiem - on podobno jest wszechmogący:)

A tak chciałam wam tutorialik zrobić:(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ten wątek jest dość stary. Należy rozważyć rozpoczęcie nowego wątku zamiast ożywienia tego.