Gość Zgłoś Napisano 4 Września 2013 Przyjedź na Jagiellońską 78 w Warszawie do AQUA-MOR i zobacz, a potem pisz.Wszędzie byłeś, wszystko widziałeś?. Może się okazać, że w moich "zasyfionych" zbiornikach jest o niebo lepiej niż w wielu "zadbanych" domowych. Krzysztof No właśnie to samo miałam napisać - MojeSumienie. Ja byłam i widziałam i do tej pory jesteśmy pod wielkim wrażeniem. Gratuluje Jest kilka takich miejsc w Polsce. Nie reklamują się nigdzie bo nie muszą. Korale mówią same za siebie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MojeSumienie Zgłoś Napisano 4 Września 2013 masz rację... źle się wyraziłem - i przepraszam... już poprawiam... miało być - wszędzie gdzie byłem... jeśli będę w Warszawie - bardzo chętnie przyjadę jeśli oczywiście mogę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ktryc Zgłoś Napisano 4 Września 2013 masz rację... źle się wyraziłem - i przepraszam... już poprawiam... miało być - wszędzie gdzie byłem... jeśli będę w Warszawie - bardzo chętnie przyjadę jeśli oczywiście mogę Przeprosiny przyjmuję i oczywiście zapraszam ! Krzysztof Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek Zgłoś Napisano 4 Września 2013 I Czak ma być Cytuj pozdrawiam Przemysław Cybulskiwww.Pacific-Sun.eu Home for advanced technology Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martinniemczyk Zgłoś Napisano 4 Września 2013 Az sam Krzysiek musial sie odezwac... Wstyd Darku, wstyd Cytuj Pozdrawiam Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcosB Zgłoś Napisano 4 Września 2013 Podobnie było w Krakowie na Podhalańskiej jak sklep jeszcze funkcjonował. Trza było przyjechać i zobaczyć tego "photoshopa". Da sie da Cytuj 1800L + 1500W + SPS = :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qlfon Zgłoś Napisano 4 Września 2013 Widziałem ten sklep na Podhalańskiej - szczerze mówiąc to tylko rozmiary korali i baniaka robiły wrażenie. Ogólny "wow factor" był duży ale tam wszystko było duże:) Korale ładne ale bez szaleństw - 8/10:) Cytuj Qlfon, Lublin Akwarium: 115x84x65, oświetlenie 6x39W T5 + BP XM140, odpieniacz BK200, cyrkulacja: 3x6055,1x6095, obieg: Red Dragon Mini 6000, Poprzednie akwarium Projekt Nautilus: 18,03,2012 - 27.07.2016. Obecnie: prawie FOWLR:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach