Diabelss Zgłoś Napisano 27 Września 2014 Nie wiem jak was ale mnie oglądając ten film ogarnia niesamowity spokój, może właśnie dlatego że rzadko widać rybę. Elegancko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirekaju Zgłoś Napisano 27 Września 2014 Dziękuję bardzo, rybki też są tylko trochę płochliwe- boją się aparatu. Cytuj MÓJ KAWAŁEK OCEANU: KoTm lutego 2013 trzy-lata-minely moje pierwsze akwarim Blekitna-glebia 1500 w obiegu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fox Zgłoś Napisano 27 Września 2014 heh, faktycznie kilka się pokazało a najbardziej napalone na jedzenie jak zwykle krewetki pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sewer Zgłoś Napisano 27 Września 2014 Akwarium "doinwestowane" w życie Super rybki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarcio Zgłoś Napisano 27 Września 2014 Piękne, po prostu piękne Cytuj Było - Yarcio na słono 260 Obecnie - Yarcio na słono 650 650 litrów w obiegu, Start 16.05.2013 40 kg LR +40 kg LS, Odpieniacz: Bubble King DeLuxe 250 Internal Oświetlenie ATI 8x54w Cyrkulacja Tunze 2x6105 + WP 40 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dita Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2014 No kude tętni życiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirekaju Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2015 Ponad półtora roku od założenia, korale- małe szczepki z jakimi startowałem powoli zaczynają mieć mało miejsca w zbiorniku, kilka niezbyt dobrych jakościowo zdjęć przed zbliżającym się cięciem. Cytuj MÓJ KAWAŁEK OCEANU: KoTm lutego 2013 trzy-lata-minely moje pierwsze akwarim Blekitna-glebia 1500 w obiegu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2015 Wow! Pięknie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
witek2000 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2015 cudo! cudo! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marekdziubak Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2015 Jak zawsze poziom wyżej niż maxymalny ;] Cytuj 120LT Plany na 600L W trakcie realizacji.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sewer Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2015 Ale się rozrosło... Piękne koralowce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Olek Zgłoś Napisano 10 Maja 2015 Cudowny zbiornik. Ładna aranżacja i dobre kolory . Czy mógłbyś nieco przybliżyć temat hodowli ventralisów ? Jaką utrzymujesz temperaturę? Jak z karmieniem i ile ich masz? Można prosić o więcej fotek tych ślicznotek? Z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirekaju Zgłoś Napisano 11 Maja 2015 Dziękuję bardzo za miłe słowa. Dziś jestem prawie przed końcem zmian w moim zbiorniku, a tak prezentuje się jeden z moich morskich bonsai. przed strzyżeniem i po zmianie fryzury. Cytuj MÓJ KAWAŁEK OCEANU: KoTm lutego 2013 trzy-lata-minely moje pierwsze akwarim Blekitna-glebia 1500 w obiegu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirekaju Zgłoś Napisano 23 Maja 2015 Cudowny zbiornik. Ładna aranżacja i dobre kolory . Czy mógłbyś nieco przybliżyć temat hodowli ventralisów ? Jaką utrzymujesz temperaturę? Jak z karmieniem i ile ich masz? Można prosić o więcej fotek tych ślicznotek? Z góry dzięki W moim zbiorniku jest to rybka bezproblemowa, nie będąca na żadnej innej diecie niż pozostałe. Jedyny ból to to że z 10 wpuszczonych tylko jedna przeżyła, widocznie reszcie coś nie pasowało, ryby były po długiej kwarantannie 100 % zdrowe. Odeszły na wieczną rafę w ciągu kilku dni, temperatura wody 25 stopni karmię trzy razy dziennie .Zdjęcia postaram się zrobić za jakiś miesiąc kiedy pozbędę się CYJANO bo znów mnie dopadło, przez głupią rutynę i zaniedbanie. W walce znowu użyłem marine mycrosidol - raz już pomógł myślę że teraz będzie podobnie. Cytuj MÓJ KAWAŁEK OCEANU: KoTm lutego 2013 trzy-lata-minely moje pierwsze akwarim Blekitna-glebia 1500 w obiegu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotrek P. Zgłoś Napisano 29 Maja 2015 Ładne akwarium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marekdziubak Zgłoś Napisano 31 Października 2015 Może jakiś świeży powiew fotek ;] ? Cytuj 120LT Plany na 600L W trakcie realizacji.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lin2 Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2015 Co tu taka cisza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mareczek232 Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2015 Cholipa, piekny zbiornik.. zawsze kiedy przegladam tego typu tematu zazdrosc mnie bierze i multum pomyslow na nowy zbiornik Korale juz pewnie urosly, jakas aktualizacja? Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
66przemo66 Zgłoś Napisano 3 Grudnia 2015 Wszystko pięknie tylko czemu takie żadkie aktualki? Wszystko pięknie tylko czemu takie żadkie aktualki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirekaju Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2015 (edytowane) WITAM Zbiornik nadal działa, lecz ja mam bardzo mało czasu Na szybko zdjęcia poglądowe [sharedmedia=gallery:images:56650] [sharedmedia=gallery:images:56649] [sharedmedia=gallery:images:56648] [sharedmedia=gallery:images:56651] Badania wody z Trytonlab [attachment=60913:TRYTON.pdf] Edytowane 19 Grudnia 2015 przez mirekaju (wyświetl historię edycji) Cytuj MÓJ KAWAŁEK OCEANU: KoTm lutego 2013 trzy-lata-minely moje pierwsze akwarim Blekitna-glebia 1500 w obiegu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R.I.P Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2015 Super... PK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kanio10 Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2015 (edytowane) Pięknie, czysto i kolorowoczyli 5+ :-) PS. Co to za piach i gdzie kupowałes tło? Edytowane 20 Grudnia 2015 przez kanio10 (wyświetl historię edycji) Cytuj Mój baniaczek - http://nano-reef.pl/topic/77257-pierwsza-solanki-czas-zaczac-walbrzych/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sewer Zgłoś Napisano 25 Grudnia 2015 (edytowane) Super zbiorniczek. A tego anthiasa to "zazdraszam bałdzo"... Jak się je chowa? Sprawiają problemy? Edytowane 25 Grudnia 2015 przez sewer (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirekaju Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2016 Dziękuję bardzo - jednak te pochwały to teraz raczej do moich synów. Teraz w większości to oni zajmują się zbiornikiem, ja tylko czasami nadzoruję. Anthiasek pływa bezproblemowo , ja ciągle jednak szukam dla niego rodziny. Z racji iż moje dzieci niejednokrotnie korzystały ze sprzęty WOŚP chciałem się przyłączyć i ofiarowałem kilka pięknych korali. Może ktoś chce się przyłączyć ? Zapraszam do licytacji . http://charytatywni.allegro.pl/7-pieknych-koralowcow-do-akwarium-morskiego-i2702381 Cytuj MÓJ KAWAŁEK OCEANU: KoTm lutego 2013 trzy-lata-minely moje pierwsze akwarim Blekitna-glebia 1500 w obiegu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sewer Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2016 Jak byś znalazł więcej niż jednego to daj mi proszę znać... chętnie też sobie sprawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach