Walker Zgłoś Napisano 5 Października 2013 Różnicę są takie: ~ - ¬ @ - " # - £ Ale naprawdę nie czepiamy się szczegółów dużo osób korzysta z smatfonów czy innych cudaków gdzie jest mały problem z ogonkami dlatego już dawno temat odpuściliśmy Tekst jest w miarę czytelny choć czasem potrafi nieźle zmienić znaczenie zdania EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iceberg Zgłoś Napisano 5 Października 2013 A ja mam francuska klawiature i tez dziala... Cytuj Zbiornik 75x80x29 cm. Deltec 600i DC, AI Hydra 26 HD, Maxspect Jump Gyre, polowka CP-25, Jecod 1200 DC... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qba25 Zgłoś Napisano 5 Października 2013 no i widze ze dalej bedziemy drazyc temat buhahaahahah @iceberg .............gosc zadal pytanie a wiecej niz polowa naszych postow przez glopie znaki jest nie na temat , ludzie .................................................. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iceberg Zgłoś Napisano 5 Października 2013 Czasami dobrze poopowiadac sobie nie na temat...Nie badzmy sztywniakami... Cytuj Zbiornik 75x80x29 cm. Deltec 600i DC, AI Hydra 26 HD, Maxspect Jump Gyre, polowka CP-25, Jecod 1200 DC... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qba25 Zgłoś Napisano 5 Października 2013 wiem @Iceberg ale nie chce zeby ktos mi zazucal to i tamto a tak apropos jak tam twoj baniak dawno fotek nie widzialem mam nadzieje ze wszystko ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iceberg Zgłoś Napisano 5 Października 2013 Nigdy fotek swojego akwarium nie wsadzalem,ale moze i przyjdzie na to czas...Teraz zakladam po raz drugi akwarium i w tym tygodniu mam odebrac pakunki...kupilem prawie wszystko a co dalej mnie czeka to dojrzewanie,gdyz nikt w poblizu nie ma akwarium morskiego...Mam nadzieje ze nie bede sie meczyl,choc dla mnie dojrzewanie pod sps'y trwa co najmniej rok czasu... Cytuj Zbiornik 75x80x29 cm. Deltec 600i DC, AI Hydra 26 HD, Maxspect Jump Gyre, polowka CP-25, Jecod 1200 DC... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qba25 Zgłoś Napisano 5 Października 2013 jak sam wiesz zakladanie i planowanie to fajny czas , zycze powodzenia i czekam w koncu na jakies foty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iceberg Zgłoś Napisano 5 Października 2013 To kostka 45x45x45 i kombinuje ,jaka skale wsadzic bo mysle o ceramicznej z siporaxem...Nie chce miec wiecej aiptazji bo to zniecheca...Kupilem schurana 120 do sumpa,oswietlenie to Black Python i nic takiego szczegolnego...Mysle ze za rok bede mogl cos pokazac... Cytuj Zbiornik 75x80x29 cm. Deltec 600i DC, AI Hydra 26 HD, Maxspect Jump Gyre, polowka CP-25, Jecod 1200 DC... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qba25 Zgłoś Napisano 5 Października 2013 ja tez teraz planuje kostke tylko 3 razy wieksza ale tez pod spsy tylko , zamow sztuczna skale chyba jest nawet watek z przed kilku dni odnosnie skaly z aquaforest , napisz do chlopakow ktorzy ja maja , wielu ja chwali , zero problemow i dadza ci kawalki jakie ci pasuja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iceberg Zgłoś Napisano 5 Października 2013 Ja zamawiam wszystko u Mrutzka z Niemiec...on ma chyba jakosciowo najlepsze rzeczy...A moze sie myle... Cytuj Zbiornik 75x80x29 cm. Deltec 600i DC, AI Hydra 26 HD, Maxspect Jump Gyre, polowka CP-25, Jecod 1200 DC... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qba25 Zgłoś Napisano 5 Października 2013 spoko, nie znam tego sklepu ale coraz wiecej osob przechodzi na sztuczna skale , jesli bedziesz mial siporax to bardzo sobre rozwiazanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iceberg Zgłoś Napisano 5 Października 2013 ie wierze ze nie znasz Mrutzka,to ten facet,ktory wymyslil vodka methode a jego akwarium to cud Swiata...Pogoogluj a sie przekonasz...On w swoim sklepie ma wszystko i umowe ze jezeli znajdziesz cos tanszego to Ci wyrowna cene... Cytuj Zbiornik 75x80x29 cm. Deltec 600i DC, AI Hydra 26 HD, Maxspect Jump Gyre, polowka CP-25, Jecod 1200 DC... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qba25 Zgłoś Napisano 5 Października 2013 spoko zaraz googluje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iceberg Zgłoś Napisano 5 Października 2013 http://www.shop-meeresaquaristik.de/ Cytuj Zbiornik 75x80x29 cm. Deltec 600i DC, AI Hydra 26 HD, Maxspect Jump Gyre, polowka CP-25, Jecod 1200 DC... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qba25 Zgłoś Napisano 5 Października 2013 haha wlasnie mailem linka wklejac http://www.shop-meeresaquaristik.de/index.php?language=en&cPath=178_690 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iceberg Zgłoś Napisano 5 Października 2013 Tak to to,ale rozmowa byla o rozanej skale...Coz tematy czasami wartosciowe wchodza na inne tory... Cytuj Zbiornik 75x80x29 cm. Deltec 600i DC, AI Hydra 26 HD, Maxspect Jump Gyre, polowka CP-25, Jecod 1200 DC... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qba25 Zgłoś Napisano 5 Października 2013 moze autor tematu sie nie obrazi, jesli tak to poprosze moderatora o przesuniecie tematu , ja teraz tez bede na suchej startowal , zobacz temat @Mrowki lub @Debory , taka wlasnie skale bede mial w baniaku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iceberg Zgłoś Napisano 5 Października 2013 Ja skale zrobie sam z zywicy i pomiesznego piasku, ostatnio zrobilem,ale do wiekszego akwarium,ktore mialem wczesniej...Marzy mi sie taka maczuga Herkulesa... Cytuj Zbiornik 75x80x29 cm. Deltec 600i DC, AI Hydra 26 HD, Maxspect Jump Gyre, polowka CP-25, Jecod 1200 DC... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qba25 Zgłoś Napisano 5 Października 2013 w takiej kostce jaka planujesz fajna jest jedna sklaka na srodku i wolne miejsce po bokach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iceberg Zgłoś Napisano 6 Października 2013 Wlasnie do takiej architektury daze... Cytuj Zbiornik 75x80x29 cm. Deltec 600i DC, AI Hydra 26 HD, Maxspect Jump Gyre, polowka CP-25, Jecod 1200 DC... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
streetgibon Zgłoś Napisano 8 Października 2013 Wywalic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach