Gaber Zgłoś Napisano 9 Października 2013 1x jebao40 lub 2x25 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komarek Zgłoś Napisano 9 Października 2013 Mam Jebao WP25. Teraz chodzi jako jedyna! Pompa w akwarium 65x50x50. Na napięciu 16V. W zasadzie używam tylko jednego programu - Else. Daje radę. Wcześniej bawiłem się różnymi trybami, ale else najbardziej mi pasuje. Więc w dzień ten, w nocy fotokomórka ustawia na 50%, Dla mnie bajka, za niecałe 300zł Pozdrawiam mobilnie Marek @ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fok Zgłoś Napisano 9 Października 2013 Marek dasz namiary na zakup? Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalk now Free Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin1982 Zgłoś Napisano 9 Października 2013 Obecnie WP25 znajdziesz w HK w sklepie streetfish, niestety w polskiej dystrybucji na razie ich nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komarek Zgłoś Napisano 9 Października 2013 A proszę WP40 https://www.fish-street.com/jebao_wp-40_13000l_wave_maker A są i WP25 a nawet WP60! Pozdrawiam mobilnie Marek @ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astis Zgłoś Napisano 9 Października 2013 (edytowane) Fok tylko z tunze musisz uważać - 6055 i 6095 nie są przystosowane do pracy start stop - dopytaj Łukasza z Acropory - jest dystrybutorem tego sprzętu (zresztą w profiluxie jest zabezpieczenie min na 30% mocy - w trybie start stop zdarza się, że siadają pompy po ok. pół roku). Potwierdzam wcześniejsze opinie - zakup w Fish Streat - bezproblemowy - po zakupie dostajesz nr przesyłki - zazwyczaj do 14 di paczka w domu Polecam od razu dokupić dodatkową fotokomórkę (+1$) i zapasowe panewki ceramiczne (+3$) Edytowane 9 Października 2013 przez Astis (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fok Zgłoś Napisano 9 Października 2013 Ok złoże zamówienie na wp 25 i zobaczymy Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalk now Free Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komarek Zgłoś Napisano 10 Października 2013 (edytowane) zapasowe panewki ceramiczne (+3$) Arku, o jakich panewkach mz? S dost갮e wirniki. Jednak na mojego maila w sprawie zakupu zestawu " gum" i panewek napisano mi, e wszystkie po maju 2013 maj nowy model, poza tym to jest do WP40 a nie 25tki..... Pozdrawiam mobilnie Marek @ Edytowane 10 Października 2013 przez Komarek (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ni3miec Zgłoś Napisano 10 Października 2013 tak samo mogę polecić Jebao WP-25 w akwa 70x45x45 pracuje na 15W bo na oryg zasilaczu wodę m wychlapywało z akwarium no i przy pełnej mocy jest słyszalna jedynie przy szybie. Cytuj 70x45x45 (140l) panel 70x17x45 (53l) Midiflotor Jebao WP-25 Lampa PS BP 160W Master New Jet 1200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorz Dyzma Zgłoś Napisano 10 Października 2013 Mam w baniku 90x45x51 Tunze 2x 6055 o tyle o ile przez pierwsze 3 lata bylez zadowolony to jak sie pochwalilem to padly zasilacze, a potem popekaly kable tuz przy motorach. Tak czy inaczeej ustawione na maxa robia pralke i pod SPS jest super. Myslac nad zmiana na nowe, pomyslalem przez mozment o 6095 ale zdecydowanie za mocna jak na taki litraz. Kiedy zobaczylem w akcji Jebalki pomyslalem to jest to. Czekam az kable dokoncza zywota i za cene jednej Tuzne kupie sobie dwe Jebalki i jeszcze zostanie Cytuj Akwarium - 700l - 180x62x65 , Sump - 300l 150x47x42. Filtrcja - podzwirowa / refugium 20W / cryptic zone Osprzet - Schuran 150 ~ Sicce Syncra 6.0 ~ ATI Sunpower 6x80W + 54W LED ~ 2x Jecod RW-8 ~ Kamoer P4 Pro ~ DD TopUp ~ Eheim Jager 200W Suplementacja - Balling DIY HD Konsumpcja Energii- 275 kWh miesiecznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosiarek84 Zgłoś Napisano 10 Października 2013 Ja ostatnio kupowalem cyrkulacje i kupilem 3x6095 odpowiednio za 555(nowa) 550 (nowa) 520(11miesiecy) do tego 7096 za 360zl uzywka ale jak nie chodzona wiec idzie kupic dobrze I w miare tanio tylko troche cieriwosci i poszperania po targowisku I allegro;) Pozdrawiam:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach