SirTomasKane Zgłoś Napisano 7 Listopada 2013 (edytowane) Witam forumowiczów Dnia 4 listopada 2013 wystartowałem z kostką 35x35x35 netto 40L. Sprzęt typowy dla zestawu Aquaela tylko DPD zbiło akwa i sklep akwarystyczny skleił mi nowe a w ramach zadośćuczynienia 3KG suchej skały i woda ze sklepu zmieszana ze świeżą Podziękowania dla sklepu na Jasieniu Poniżej foto od razu po starcie W tej chwili woda jest już wyklarowana tylko muszę znaleźć chwile kiedy będę w domu jak lampy świecą i zapodam bieżącą fotkę Edytowane 7 Listopada 2013 przez SirTomasKane (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony mintaj Zgłoś Napisano 7 Listopada 2013 Sklejone ładniej jak AquaElowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SirTomasKane Zgłoś Napisano 7 Listopada 2013 (edytowane) Tak, gdyż sobie zażyczyłem przezroczysty silikon, niebieskie tło i pokrywę szklaną z wycięciem Byłem twardy nie miętki w negocjacjach reklamacyjnych oczywiście A poniżej zdjęcia wyklarowanej solniczki Lampa BLUE: Lampa BLUE+WHITE Mały update... Zamontowałem jedną diodę niebieską ROYAL BLUE i efekt jest MEGA Blinki od wody są rewelacyjne a w nocy będzie jeszcze lepiej, oczywiście w ciągu dnia efekt nie jest zbyt widoczny a i zdjęcie z Samsunga S2 nie oddaje tego co widzę. REWELACJA )) Po przygodach z jeziorami solniczka daje mi na nowo radochę poznawania i uczenia się na nowo swojego Akwa Edytowane 10 Listopada 2013 przez SirTomasKane (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SirTomasKane Zgłoś Napisano 26 Grudnia 2013 I nadeszły święta Napisałem list do św. Mikołaja z Hamburga )) forumowicz STANI ) i spełnił moje życzenia Po małym przemeblowaniu dla nowych mieszkańców, wygląda to tak : DZIĘKUJĘ ŚWIĘTY MIKOŁAJU ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igor255 Zgłoś Napisano 30 Grudnia 2013 Od poprzedniego posta spore zmiany Cytuj Jest: [163L] 3lvl mini tower (73 + 45 + 45) Było: [73L] Mała rafa od nowa - 61x40x30 Było: [112L-panel] 3-filarowy morski zakątek Było: 45L - Eksperymentalnokwarantannoszczepkoglonowe Było: 45L Moja pierwsza słona woda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
uciu Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2014 nie myślałeś by tam wsadzić kawałem żywej rafy i na tym zaszczepić jakieś korale? T Twoja trochę sztucznie wygląda według mnie...:-/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach