Świrek Zgłoś Napisano 19 Listopada 2013 Pytam więc kolegów z wysp, są u Was jakieś echa tego występu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
october_rust Zgłoś Napisano 19 Listopada 2013 to ściema jest:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciej72 Zgłoś Napisano 19 Listopada 2013 Przyznam szczerze że dałem się nabrać CeZik jest geniuszem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 19 Listopada 2013 ja tez sie nabralem. Teraz kumam juz skad taki glupi tekst piosenki. Fenomenalna robota Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darekkuku Zgłoś Napisano 19 Listopada 2013 Rewelacja!! dałem się nabrać i śmianie jak cholera. Najpierw z tekstu i wczuwaniem się jury a później z mega przekrętu :D Cytuj 360l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach