bleq Zgłoś Napisano 27 Grudnia 2013 Witam Koledzy czy używa ktoś przelotów Mitoja ???: http://allegro.pl/przelot-przez-szklo-mitoja-25-wroclaw-i3796366451.html Cena bardzo atrakcyjna ale czy jakosć ...?? Cytuj Jaminik 200 GT:) 240l w obiegu , dluugie na 1,7m. Pompownia Jebao. 320W T5 Skała 90% ceramika Życie - po wielu porażkach - Zadowolone i w koncu rośnie !! Błazny w związku mieszanym, Ptera LGBT, Jaśka z Rewolwerem, Wargatek Struś , Baca i wesoła rodzinka Krewetek. w planie male DSB i refugium Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Damian07 Zgłoś Napisano 27 Grudnia 2013 to przelot Aquamedica ,używa tego połowa Europy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bleq Zgłoś Napisano 27 Grudnia 2013 czyli bez zastanowienia brać ?? uzywalem wczesniej tych szarych .. Skąd taka różnica w cenie ?? Cytuj Jaminik 200 GT:) 240l w obiegu , dluugie na 1,7m. Pompownia Jebao. 320W T5 Skała 90% ceramika Życie - po wielu porażkach - Zadowolone i w koncu rośnie !! Błazny w związku mieszanym, Ptera LGBT, Jaśka z Rewolwerem, Wargatek Struś , Baca i wesoła rodzinka Krewetek. w planie male DSB i refugium Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PawelL Zgłoś Napisano 27 Grudnia 2013 tak, kupuj Cytuj Sterownik pomp dozujących uC atmega32 key:4x4 LCD max 8 pomp do 12V | Soft 1.3.3 | Nowa płytka z uC SMD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LLS Zgłoś Napisano 27 Grudnia 2013 Śrubunki są ok . Wykonane z tworzywa ABS . Ja cały czas korzystam z tych przelotów . Cytuj Warto być przyzwoitym ,choć nie zawsze się to opłaca . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
omada Zgłoś Napisano 27 Grudnia 2013 Dokładnie,to aqua medic mam takie, po pół roku nic się nie dzieje a miesiąc temu popuszczałem spływ i jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach