Ironista Zgłoś Napisano 6 Lutego 2014 W poprzednim baniaku moje clarki siedziały w sarco co widać na poniższym obrazku. Za to borsuk jak się czegoś wystraszył to lubił się zabawić w błazna i siedział w klixum. Cytuj I znowu zalewamy, i znowu i tak do usranej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Margo Zgłoś Napisano 9 Października 2014 Odkopię temat. Po tym jak samica błazenka ocellarisa zamieszkała w euphylli glabrescens, jej mniejszy towarzysz pozazdrościł i zamieszkał w....zoasach nieopodal swojej Pani. Wszystko byłoby ok gdyby nie to, że kąpiel w zoasach chyba mu nie służy. Odkąd układa się na nich, kładzie, czochra i ciumka polipki, przestał rosnąć i ma czarne plamy na brzuchu i płetwach, ponadto od ciumkania parzydełek ma też czarną obwódkę pyszczka, wygląda jak pomalowany czarną szminką. Jak tak dalej pójdzie to zamieni się w "czarnego karła" Postaram się później dołożyć fotkę. Jak widać błazenek jak chce, zamieszka wszędzie.... Cytuj Akwarium 90x60x55h (komin wewnętrzny) FullOW + sump; ponad 300l wody w obiegu, odpieniacz Deltec Sc1455; 2x Tunze 6045; Obiegowa Tunze Silence 1073.04; Lampa LED Maxspect Razor 16000K; 28,5 kg LR; 20kg LS; 200ml biopelletek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artur Tokajuk Zgłoś Napisano 9 Października 2014 a moje mieszkaja w makroglonie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erem88 Zgłoś Napisano 10 Października 2014 Ja mam 2 Sarco, 2 Euphilie i Xenie, ale moje Lumpy wolą róg akwarium i silikon Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Cytuj [/url] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_ Zgłoś Napisano 10 Października 2014 U mnie błazny zamieszkały w duncanopsammii. Jest im tam dobrze, a koralowcowi widać to też nie przeszkadza. Wcześniej mieszkały w sarco - dopóki go nie wykończyły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach