Gajdi Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2014 Witam, Tak jak w temacie poszukuje osoby, ktora zajmuje sie naprawa pomp dozujacych GroTech. Prosze o pomoc/kontakt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2014 A co się zepsuło? Serwis grotecha odmówił naprawy? Cytuj pozdrawiam Przemysław Cybulskiwww.Pacific-Sun.eu Home for advanced technology Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek_Lublin Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2014 Sledzik-wawa powinien dać rade Cytuj ............................................................................................ FOWLR Już nie długo bo mi oczy bez cukierków padną 150x50x50 + sump 240L,30kg LR , 8x39 W , Ati BM 200,cyrkulacja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akvarius Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2014 kraków tatarska olivier Cytuj Akwarium 150*65*60 ,sterowanie iks, reaktor vertex ,odpieniacz ,250 bk vertex,filtr vertex1,5 ,vertex filtr Biopallets XL, ,oświetlenie - 8*80w t5 ,cyrkulacja 2*6105,+multi7095, obieg BK 8500 http://nano-reef.pl/....-ceramiki/ ,http://nano-reef.pl/.., zapraszam po szczepki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gajdi Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2014 Mam taki problem ze rozlacza sie drugi segment z 4 pompami i na module wyswietla sie NEW DEVICE, przez co pompy nie podaja plynow. Rozlacza sie bez powodu i nie wiem czy to jest spowodowane kablem, wtyczka czy moze sterownik jest walniety. Chcialbym znalezc kogos kto moze to zrobic szybko i sprawnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
g.renoir Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2014 Mam taki problem ze rozlacza sie drugi segment z 4 pompami i na module wyswietla sie NEW DEVICE, przez co pompy nie podaja plynow. Rozlacza sie bez powodu i nie wiem czy to jest spowodowane kablem, wtyczka czy moze sterownik jest walniety. Chcialbym znalezc kogos kto moze to zrobic szybko i sprawnie. Na początek wymień kabel, kosztuje 15 zł. Ja bym stawiał na gniazdo, wiele użytkowników ma z tym właśnie problem. Dozownik masz w sumpowni tam gdzie wilgotno czy w innym miejscu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aswywiadu Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2014 Spryskaj gniazdo i wtyczkę WD-40 lub innym preparatem do czyszczenia styków. Wilgoć robi swoje. Chętnie pomogę pisz na PW Cytuj ReefMAX, koralia Nano Ewo 900, Tunze 6015,17Kg LR, 7Kg LS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
g.renoir Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2014 A żeby było dobrze i na stałe można wlutować sie po prostu w gniazdo. Jeżeli nie trzęsie się ręka i sprawnie operujesz lutownicą poradzisz sobie w 10 minut, albo oddaj do elektronika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gajdi Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2014 Dzieki bardzo za wszystkie odpowiedzi ale oddalem pompy fachowcowi i juz jutro przyjedzie do mnie kurierem Dodam ze dozownik byl w szafce obok, w drugiej czesci znajduje sie sump. Powodem rozlaczania bylo zalanie przez poprzedniego wlasciciela, ale naszczescie udalo sie uratowac. Nie pisz posta pod postem. Używaj opcji "edytuj"! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach