mareko1 Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2014 Witam, Może ktoś wie gdzie można kupić ośkę do Korali 2800? Dzisiaj mi pękła a nie mam ochoty wydawać 200 zł na nową pompę . Pozdrwawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zabster Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2014 Zobacz może się da zrobić z pręta węglowego ze sklepu modelarskiego . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rally8pl Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2014 Zobacz może się da zrobić z pręta węglowego ze sklepu modelarskiego . Da sie .. Ja tak zrobiłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zabster Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2014 No to jutro do modelarskiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mareko1 Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2014 Hmmm, dzięki za podpowiedź. A zna ktoś może średnicę ośki, ja niestety nie mam suwmiarki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
markus892 Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2014 spróbuj zadzwonić do erybki,sprowadzą na zamówienie Cytuj 100x50x50(przód opti)+sump 72l,odpieniacz APF600,obieg nj2300,cyrkulacja jebao wp40+koralia3+koralia4,oświetlenie led cree 144w diy,auto dolewka diy,25kg LR,18kg LS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mareko1 Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2014 spróbuj zadzwonić do erybki,sprowadzą na zamówienie O, i to by było najlepsze rozwiązanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach