darekkuku Zgłoś Napisano 16 Lutego 2014 (edytowane) tylko musi sobie złapać . Piękny widok Edytowane 16 Lutego 2014 przez darekkuku (wyświetl historię edycji) Cytuj 360l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotrek_D Zgłoś Napisano 16 Lutego 2014 to z twojego zbiornika? wyglda na większy niż 360l, to kiedy można wpaść na połów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ben_sage Zgłoś Napisano 25 Lutego 2014 Zapie...la tym ogonem szybciej niż łopatki w wodolocie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomm Zgłoś Napisano 26 Lutego 2014 rekinom tym razem się upiekło... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafal@printpoint.pl Zgłoś Napisano 12 Marca 2014 To ja poproszę :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darekkuku Zgłoś Napisano 12 Marca 2014 już nie ma , wszystkie poszły Cytuj 360l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
imperator Zgłoś Napisano 12 Marca 2014 mój elegans też tak zasuwa tylko po 2,5 metra robi nawrót i w drugą stronę. Dlatego tych ryb nie powinno trzymać się w kwadratowych kostkach, nawet jak mają 1000 litrów tylko w długich baniakach. Cytuj *** Wspieraj polski przemysł to Twoje dzieci nie będą musiały emigrować za pracą do Chin *** Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirekaju Zgłoś Napisano 12 Marca 2014 Odbiór osobisty czy istnieje możliwość wysyłki kurierem, PKP, PKS ? Cytuj MÓJ KAWAŁEK OCEANU: KoTm lutego 2013 trzy-lata-minely moje pierwsze akwarim Blekitna-glebia 1500 w obiegu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darekkuku Zgłoś Napisano 12 Marca 2014 (edytowane) wyłącznie osobisty ,ze względu na temperature ale i tak już nie ma . cza sie było orientować ! Edytowane 12 Marca 2014 przez darekkuku (wyświetl historię edycji) Cytuj 360l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach