kuba503 Zgłoś Napisano 24 Lutego 2014 Witam Śmieszna sprawa... W moim akwa 250 litrów nie mam żadnych makroglonów.... oprócz dwóch krzaków na tectusach.... Zostały zakupione w jednym miejscu ale na skorupach noszą dwa zupełnie inne gatunki zieleniny świetnie to wygląda jak się przesuwają po skale dźwigając sałatę na plecach miał ktoś taką imprezę na ślimakach? przepraszam za jakość zdjęć, taki sprzęt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dragis95 Zgłoś Napisano 24 Lutego 2014 Ja nie mam jeszcze ale widok fajny Wysłane z mojego LG-P875 przy użyciu Tapatalka Cytuj 128l niedługo otwarcie oficjalne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inmar Zgłoś Napisano 24 Lutego 2014 To komandos więc się nie dziw,próbuje się wtopić w otoczenie. Cytuj http://nano-reef.pl/...__1#entry380116 było http://nano-reef.pl/...__1#entry214523 było http://nano-reef.pl/...rojekt-nano-30/ było http://www.sma.org.p...tawiam+zbiornik było Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petrus1 Zgłoś Napisano 24 Lutego 2014 Mój tectus też tak ma, dodatkowo rośnie na nim caulerpa, i tylko na nim. Pewnie ma dobrze nawiezioną skorupę Cytuj Pozdrawiam, Piotr "Wykrzyknik, który sflaczał, staje się znakiem zapytania." S. J. Lec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Amatricis Zgłoś Napisano 24 Lutego 2014 Moje są porośnięte takimi glonami nitkowatymi i od czasu do czasu jeden na drugiego wchodzi i mu muszelkę objada Cytuj 150l, wymiary 60x50x50, filtracja reefpack 250, oświetlenie 4x24W, 12 kg LR, 18 kg LS, start 7.01.2014 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba503 Zgłoś Napisano 24 Lutego 2014 he he może zamiast glonowiska zaszczepić im coś kolorowego, np briareum albo zoasa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m-babka Zgłoś Napisano 24 Lutego 2014 Moje są porośnięte takimi glonami nitkowatymi i od czasu do czasu jeden na drugiego wchodzi i mu muszelkę objada Też bym muszelkę objadł... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba503 Zgłoś Napisano 24 Lutego 2014 Też bym muszelkę objadł... oj głodnemu chleb na myśli... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mehi Zgłoś Napisano 24 Lutego 2014 moj poprzedni krab swietej juz pamieci na ostatniej w swym zyciu muszelce mial slimaka osiadlego ktory to wypuszczal te swoje macki fajnie to wygladalo Cytuj pozdrawia Magda 100l niefoto -start styczen 2013 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petrus1 Zgłoś Napisano 24 Lutego 2014 Panowie, nie świntuszyć bo tu poważne sprawy so Cytuj Pozdrawiam, Piotr "Wykrzyknik, który sflaczał, staje się znakiem zapytania." S. J. Lec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba503 Zgłoś Napisano 24 Lutego 2014 Panowie, nie świntuszyć bo tu poważne sprawy so dokładnie!! ale jak tu poważnym być jak te ślimaki cyrk na plecach noszą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martinniemczyk Zgłoś Napisano 24 Lutego 2014 Jeden z moich pustelnikow lazi z xenia, to dopiero widok Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Cytuj Pozdrawiam Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Amatricis Zgłoś Napisano 24 Lutego 2014 (edytowane) Jak mi xenia urośnie to swojemu elegansowi na muszlę zaszczepię. To musi być genialny widok zoa też niezły pomysł Edytowane 24 Lutego 2014 przez Amatricis (wyświetl historię edycji) Cytuj 150l, wymiary 60x50x50, filtracja reefpack 250, oświetlenie 4x24W, 12 kg LR, 18 kg LS, start 7.01.2014 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
minio_p Zgłoś Napisano 25 Lutego 2014 A na jednym z tych ślimaków nie rośnie przypadkiem byropsis? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komarek Zgłoś Napisano 25 Lutego 2014 Raczej tak. Wywal to kolego bo później ciężko się tego pozbyć z baniaka. Wiem bo mam. A briopsis lubi się przyczepić do muszelek - miałem całą kolekcję takich.... pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba503 Zgłoś Napisano 25 Lutego 2014 wczoraj po zrobieniu zdjęcia wykarczowałem obawiam się tylko czy gdzieś to zło sie teraz nie czai w zakamarkach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bleble Zgłoś Napisano 26 Lutego 2014 u mnie slimak ubral sie w rozowa gabke ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach