Beard Zgłoś Napisano 28 Lutego 2014 (edytowane) Witam, poszukuję do moich cyrkulatorów resun wave maker 2000 uchwytów na magnes. Aktualnie są na przyssawkach i zaczynają się odklejać. Może ktoś przerabiał ten temat z tymi lub innymi pompkami. Szukałem i nic nie znalazłem. Myślę, że udałoby się zaadoptować od jakiejkolwiek pompki gdybym taki uchwyt trafił. Proszę o pomoc:) Edytowane 28 Lutego 2014 przez świerzak (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kolalysy Zgłoś Napisano 4 Marca 2014 witam, ja przerobiłem na przyssawkę od JVP , trzeba tylko wymienić ten trzpień z kulką, reszta pasuje, moze z magnesem jest podobnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beard Zgłoś Napisano 4 Marca 2014 Muszę tylko wymalezc jakiś uchwyty na magmes mobilnie nadający Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Świrek Zgłoś Napisano 4 Marca 2014 Może wykorzytaj czyściki do szyb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beard Zgłoś Napisano 4 Marca 2014 Pompy raczej nie utrzymają. Trza będzie chyba zainwestować w pompki z magnesami mobilnie nadający Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach