siwy811 Zgłoś Napisano 21 Marca 2014 Co myslicie na temat tego lub tej firmy odpieniaczy. Czytalem duzo o nich na zagranicznych forach ale malo jest o nich na polskich, i wlasnie interesuje mnie czy ktos z Was mial z nimi do czynienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siwy811 Zgłoś Napisano 22 Marca 2014 Widze ze nikt nie mial z nimi stycznosci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorz Dyzma Zgłoś Napisano 22 Marca 2014 Ja kupilem pompe jako zamiennik do deltec MCE600 Wypada lepiej od Aquabee moze ze pobiera o 3 waty wiecej. Kultura pracy jak dla mnie 10/10 a cena przez pol. W UK dobra opinia, ludzie zadowoleni. Cytuj Akwarium - 700l - 180x62x65 , Sump - 300l 150x47x42. Filtrcja - podzwirowa / refugium 20W / cryptic zone Osprzet - Schuran 150 ~ Sicce Syncra 6.0 ~ ATI Sunpower 6x80W + 54W LED ~ 2x Jecod RW-8 ~ Kamoer P4 Pro ~ DD TopUp ~ Eheim Jager 200W Suplementacja - Balling DIY HD Konsumpcja Energii- 275 kWh miesiecznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siwy811 Zgłoś Napisano 22 Marca 2014 Ja kupilem pompe jako zamiennik do deltec MCE600 Wypada lepiej od Aquabee moze ze pobiera o 3 waty wiecej. Kultura pracy jak dla mnie 10/10 a cena przez pol. W UK dobra opinia, ludzie zadowoleni. Dzieki Grzegorz Narazie w sumpie pracuje jeszcze deltec ap600 oczywscie pracy tego odpieniacza nie musze przedstawiac jednakze jest dosyc glosny, probowalem roznych tlumikow itd i nic, przy zaciaganiu powietrza siorbie jak nic ale ogolnie jestem bardzo zadowolony z niego. Aczkolwiek chcialbym zmienic na cos nowszego no i moze "niefirmowego" i zastanawiam sie wlasnie nad rdc 850 na zagranicznych forach opinie sa pozytywne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robi0543 Zgłoś Napisano 22 Marca 2014 Ja mam sama pompę tej firmy na powrocie kopia aquabee ale działa już jakiś czas i nie było z nią problemów cicha i wydajna. Co do odpieniacza ja zaryzykowalem i kupiłem kopie czegoś na pompie dc 3000 Tak to się prezentuje A tak działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach