polecki Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2014 (edytowane) Nowa zabawka, dla mnie rewelacja w końcu mogę poustawiać tak jak chce pompy pracują innym trybem o zadanych godzinach pełne sterowanie z iPad-a i mój ulubiony koral na razie nieśmiało się otwiera i tylko na wieczór ale zawsze Edytowane 9 Czerwca 2014 przez polecki (wyświetl historię edycji) Cytuj 275 l,Sump 80l, 2x Ecotech RADION xr30w,Bubble King Mini 200, Reef Octopus MF-70 na ROWA, Skimz + AllInOne BioPellets, Vortech MP-10 x2, JEBAO DC6000 obieg, Grotech TEC III NG FM Balling Light, 25kg LR, 18kg LS i pare zwierzaków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cergoth Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2014 No tubka wypasiona na maxa ! Wyglada lepiej niz milion dolcow - nie dziwie sie ze ulubieniec. Pozdro Cytuj PhospHATE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecki Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2014 dzięki, dzisiaj wygląda jeszcze lepiej wszystkie mordki w kwiatuszki w weekend może znajdę chwilę to pocykam fotki lub filmik strzelę ciekawe czy można kamerkę typu GoPRO wsadzić do akwa ? próbował ktoś ? No tubka wypasiona na maxa ! Wyglada lepiej niz milion dolcow - nie dziwie sie ze ulubieniec. Pozdro Cytuj 275 l,Sump 80l, 2x Ecotech RADION xr30w,Bubble King Mini 200, Reef Octopus MF-70 na ROWA, Skimz + AllInOne BioPellets, Vortech MP-10 x2, JEBAO DC6000 obieg, Grotech TEC III NG FM Balling Light, 25kg LR, 18kg LS i pare zwierzaków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecki Zgłoś Napisano 15 Czerwca 2014 Śniadanko i zbliżenie na Quadri rośnie jak na drożdżach ciekawe kiedy się podzieli Cytuj 275 l,Sump 80l, 2x Ecotech RADION xr30w,Bubble King Mini 200, Reef Octopus MF-70 na ROWA, Skimz + AllInOne BioPellets, Vortech MP-10 x2, JEBAO DC6000 obieg, Grotech TEC III NG FM Balling Light, 25kg LR, 18kg LS i pare zwierzaków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecki Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2014 babka postanowiła że cały piach zaniesie na górę Cytuj 275 l,Sump 80l, 2x Ecotech RADION xr30w,Bubble King Mini 200, Reef Octopus MF-70 na ROWA, Skimz + AllInOne BioPellets, Vortech MP-10 x2, JEBAO DC6000 obieg, Grotech TEC III NG FM Balling Light, 25kg LR, 18kg LS i pare zwierzaków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ironista Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2014 Jest szansa, że tak jak u mnie, jak sobie usypie już górę tego piachu, porobi wyjścia i wejścia do kryjówki, to się uspokoi i tylko będzie przesiewać, ewentualnie od czasu do czasu poprawiać konstrukcję. Ale że ci Auriga nie skubie korali to jesteś szczęściarz. U mnie jej kuzyn Kleini jeszcze nie rozprostował płetw po wpuszczeniu a już zaczął dziobać pierwszą napotkaną Acroporę. Cytuj I znowu zalewamy, i znowu i tak do usranej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecki Zgłoś Napisano 14 Września 2014 (edytowane) W akwarium wszystko gra, korale rosną, quadri sie podzielił są przyrosty najlepiej widać po małej akroporze, zdjęcia robione telefonem wkrótce pocykam aparatem to wstawie w lepszej jakości przymierzam się do zmiany peletek na te nowe AllInOne, troche przeróbek w sumpie itp jak pokończę to się pochwalę Pozdrawiam Edytowane 14 Września 2014 przez polecki (wyświetl historię edycji) Cytuj 275 l,Sump 80l, 2x Ecotech RADION xr30w,Bubble King Mini 200, Reef Octopus MF-70 na ROWA, Skimz + AllInOne BioPellets, Vortech MP-10 x2, JEBAO DC6000 obieg, Grotech TEC III NG FM Balling Light, 25kg LR, 18kg LS i pare zwierzaków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecki Zgłoś Napisano 21 Września 2014 Trafił do mnie wczoraj nowy mieszkanec Wielkość około 5 cm, wcina mrożonki szczególnie solowca, narazie aiptasi nie rusza Cytuj 275 l,Sump 80l, 2x Ecotech RADION xr30w,Bubble King Mini 200, Reef Octopus MF-70 na ROWA, Skimz + AllInOne BioPellets, Vortech MP-10 x2, JEBAO DC6000 obieg, Grotech TEC III NG FM Balling Light, 25kg LR, 18kg LS i pare zwierzaków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzeniu Zgłoś Napisano 21 Września 2014 Piękny, jak nie przekarmisz to zje aptasie a potem uważaj na LPSy. Cytuj http://nano-reef.pl/topic/57349-350l-slps/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecki Zgłoś Napisano 21 Września 2014 Narazie odgrodzony razem z auriga aby żółtek im nie dokuczał ale najbardziej mnie cieszy ze wcina, z czystym sumieniem mogę polecić sklep Akropora tak jak mnie pani zapewniała ze rybka je no i je a to wielki plus Cytuj 275 l,Sump 80l, 2x Ecotech RADION xr30w,Bubble King Mini 200, Reef Octopus MF-70 na ROWA, Skimz + AllInOne BioPellets, Vortech MP-10 x2, JEBAO DC6000 obieg, Grotech TEC III NG FM Balling Light, 25kg LR, 18kg LS i pare zwierzaków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BSOD Zgłoś Napisano 21 Września 2014 Piękny, jak nie przekarmisz to zje aptasie a potem uważaj na LPSy. I tridacme. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecki Zgłoś Napisano 21 Września 2014 Tridacne ta mała to mi hepatus nosił i przestawiał i wkoncu wieloszczety ja zjadły dlatego rozpocząłem je odławiać na pułapkę z butelki bo się droga ucztę sprawiły Cytuj 275 l,Sump 80l, 2x Ecotech RADION xr30w,Bubble King Mini 200, Reef Octopus MF-70 na ROWA, Skimz + AllInOne BioPellets, Vortech MP-10 x2, JEBAO DC6000 obieg, Grotech TEC III NG FM Balling Light, 25kg LR, 18kg LS i pare zwierzaków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepitopl86 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2015 Widzę że masz babkę. Jak sobie radzisz z detrytusem. Ja mam babkę i cały syf lata po akwarium jak babka kopie. Wszystko siada na skałę i nie wygląda to dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach