SunRose Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2014 Nie wiem co się porobiło, ale od dłuższego czasu Labroides dimidiatus atakuje Nemateleotris magnifica, biedna rybcia ciągle w skale się chowa przed wargatkiem się chowa jak tylko wypłynie troche to wargatek odrazu ja atakuje. Co się mogło porobić ? Nie było wcześniej takiej agresji. Cytuj SOSNOWIEC // Sprzedam / Zamienię główki : Euphyllie Divise i Paradivise - > na LPSY lub ACROPORY. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raffy14 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2014 Pewnie dlatego, że wargatek jest podobny do nemalotrisa. U mnie doktorek skasował magnificę w 15min po wpuszczeniu akwa, az bylem w szoku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
minio_p Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2014 U mnie doktorek zamęczył babkę neonową Elacatinus oceanops. Podobne barwy i pewnie wyczuł konkurenta pokarmowego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinF Zgłoś Napisano 18 Maja 2014 (edytowane) Potwierdzam agresje doktorka do Nemateleotris decora Odbiło mu dopiero po miesiącu. Chyba się go pozbędę bo zatłucze mi parkę decor a to prezent imieninowy był dla żonki. Edytowane 18 Maja 2014 przez MarcinF (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach