Gaber Zgłoś Napisano 25 Maja 2014 (edytowane) Witam. Czy ktoś w Polsce prowadzi sprzedaż pomp obiegowych Jebao DC 3000 (nie mogę nic na ten temat znaleźć poprzez google) pozdr dzieki Skoczku, poszukam pozdr Edytowane 25 Maja 2014 przez Gaber (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 25 Maja 2014 W Polsce chyba tylko na allegro Pani Jadwiga to miała. Inne sklepy nie. Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komarek Zgłoś Napisano 26 Maja 2014 Prawda. W PL poza allegro brak. Sam kupowałem w HK pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sepher Zgłoś Napisano 26 Maja 2014 U Trzmieli mają na sklepie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stefano Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2014 http://www.fish-street.com/jebao_dc_water_return_pump na tej stronce jest dość dobra cena. czy ktoś ma tą pompę? chodzi o jakość... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komarek Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2014 Mam. Jakość dobra. Pompa cicha. Moc zawyżona pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stefano Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2014 (edytowane) Mam. Jakość dobra. Pompa cicha. Moc zawyżona pozdrawiam moc zawyżona? a o ile? tzn. chodzi Ci o moc [W] (pobór prądu) czy o przepływ w [l/h] ? Edytowane 4 Czerwca 2014 przez stefano (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komarek Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2014 O przepływ. Na pewno nie ma 3000l/h Widzę w porównaniu z H2ocean2000 o ile spiętrzyła się woda na grzebieniu pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krk_258 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2014 Pamiętaj że deklarowana wydajność przepływu jest dla podnoszenia 0 i bez oporów hydrodynamicznych na wyjsciu oraz wejsciu. Każda pompa będzie miała inną charakterystykę wydajności zależną od podnoszenia oporu itp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komarek Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2014 Na 0 też nie ma 3000. Testowałem pompowanie wody przez obie. Chińczyk zawyża,ale i tak pompa fajna pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diarem Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2014 też mam tą pompę, jeszcze nie jest w sumpie ale po testach mogę potwierdzić ze jest cicha i ładnie wykonana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach