jarek35 Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2017 Stoję teraz przed zakupem skały do nowego akwarium i mam pytanie do osób, które użyły w swoich akwariach skały marco rocka. Czy mieliście jakieś większe problemy związane z akwarium spowodowane tą skalą? Czy uzylibyscie po raz kolejny tej skały? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
caramelo Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2017 Jarek, ja polecam; tylko poradzę tobie to, co i mi poradzono - skałę należy porządnie wymoczyć w RO zanim się zacznie działać z zalewaniem itp. Cytuj Keep calm and keep swimming. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tata Zgłoś Napisano 23 Marca 2017 Witam To samo pytanie ... Przygotowuję akwarium FO, no może z kilkoma koralami, czy brać zwykłą suchą skałę czy też skałę Marco??? Pozdrawiam Łukasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
firefighter1 Zgłoś Napisano 24 Marca 2017 Suchej bym nie brał osobiście, zwykle z tego co czytałem na forum przez kilka lat to głównie ich posiadacze mieli problemy. Startowałem na żywej i jedynie miałem problem z aiptasią, którą nie problem obecnie zwalczyć, za to dostałem kupę życia, kraby, ślimaki, wężowidła, lasonogi etc. Nowe robiłem na sztucznej z tym ,że kilka kawałków skały przeniosłem ze starego, wszystko od początku ładnie śmiga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
natan2012 Zgłoś Napisano 24 Marca 2017 Startowałem na Marcko Rock i jestem zadowolony. Dojrzewanie spokojne i bez stresowe. Minusy to brak życia ale trzeb się z tym liczyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tata Zgłoś Napisano 24 Marca 2017 Qrcze, tylko ten wygląd pumeksu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalzgierz1989 Zgłoś Napisano 24 Marca 2017 Ja obecnie również chce uciec od żywej skały na Marco Rocks z tą różnicą że, Robaki, Wężowidła, Asteriny, Ślimaki sobie przerzucę więc znajdą sobie lokum już na Marco Rocks jak dobrze pójdzie to w Kwietniu uda się ten zabieg wykonać Cytuj Dla kolegów z Łódzkiego w pilnych sprawach kierować się na Kom 726390583, GG 16252461 lub na FB https://www.facebook...michalzgierz198 https://www.instagram.com/pasjonatakwarystyki/ Pasjonat akwarystyki i wędkarstwa - nowy kanał na YT Kanał poświęcony mediom i testom odbiorników oraz anten. Archiwum TV z lat 90 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kapa Zgłoś Napisano 13 Maja 2018 W dniu 24.03.2017 o 17:31, michalzgierz1989 napisał: Ja obecnie również chce uciec od żywej skały na Marco Rocks z tą różnicą że, Robaki, Wężowidła, Asteriny, Ślimaki sobie przerzucę więc znajdą sobie lokum już na Marco Rocks jak dobrze pójdzie to w Kwietniu uda się ten zabieg wykonać witam i jak tam udalo ci sie w wymianie skaly? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach