r_33 Zgłoś Napisano 6 Lipca 2014 Pilka nozna i inne gry zespolowe to gry gdzie trzeba zapier i byc poprostu najlepszym a nie, ze komus sie nalezy, bo wczesniej przegrali niefartem czy byli w polfinalach kilka razy rzedu. Mnie to nie przekonuje. Jak wygraja to tylko dlatego, ze byli w tym czasie najlepsi. Za zaslugi tytulow nie przyznaje sie;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosiarek84 Zgłoś Napisano 6 Lipca 2014 Chodzi o to ze Niemcy przez ostatnie lata są chyba najbardziej równo grająca kadra i wydaje mi sie ze ten rok bedzie ich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sygen Zgłoś Napisano 6 Lipca 2014 2002. 2006. 2010. 2014 cztery półfinały z rzędu:) w 2006 był finał no i nie liczyłem tego bieżącego,niech już teraz z Brazylją odpadną Cytuj Moje akwarium Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosiarek84 Zgłoś Napisano 6 Lipca 2014 Hehe ale dochodząc do finału musieli najpierw przebrnąć przez półfinał no nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
r_33 Zgłoś Napisano 6 Lipca 2014 (edytowane) Masz rację z tą ich rownoscia. Ale grali nie na tyle dobrze by wygrywac tytuly. W kazdym z tych polfinalow czy finalow byli poprostu slabsi. Nikt ich nie oszukal czy sedzia czy boska reka Sa mocni ale nie najmocniejsi. No chyba, ze w tym roku udowodnia swoja sile i prym. Hiszpanie przez 6 lat lali wszystkich i wszystko (2 razy z rzedu ME i pomiedzy tym mistrzostwo swiata). Im sie nalezalo i brali to co ich hehe Edytowane 6 Lipca 2014 przez r_33 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tka3kp Zgłoś Napisano 8 Lipca 2014 Niestety faktycznie większe szanse mają Niemcy, choć ja osobiście kibicuję Brazylijczykom:) Cytuj ReefMax - Odpieniacz Hydor Slim Skin 135.35, 3x24W T5, Hydor Koralia Nano 900 i 1600, 11 kg LR + 9 kg LS, sól AF RS + Probio S, Pro F, Probio F. Obsada - głównie LPS, kilka miękkich, pustelnik, 2 debeliusy, rozgwiazda piaskowa, kilka Turbo, Synchiropus splendidus, 2x Amphiprion ocellaris, Valenciennea puellaris, Pterapogon kauderni i Chrysiptera parasema. "Wszechświat i ludzka głupota są nieskończone. Co do tego pierwszego nie jestem pewien.” – Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
r_33 Zgłoś Napisano 8 Lipca 2014 Ja też za Brazylią, bo chcę finału Argentyna - Brazylia:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tka3kp Zgłoś Napisano 8 Lipca 2014 Ja też za Brazylią, bo chcę finału Argentyna - Brazylia:)) To masz to samo co ja Cytuj ReefMax - Odpieniacz Hydor Slim Skin 135.35, 3x24W T5, Hydor Koralia Nano 900 i 1600, 11 kg LR + 9 kg LS, sól AF RS + Probio S, Pro F, Probio F. Obsada - głównie LPS, kilka miękkich, pustelnik, 2 debeliusy, rozgwiazda piaskowa, kilka Turbo, Synchiropus splendidus, 2x Amphiprion ocellaris, Valenciennea puellaris, Pterapogon kauderni i Chrysiptera parasema. "Wszechświat i ludzka głupota są nieskończone. Co do tego pierwszego nie jestem pewien.” – Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peniek Zgłoś Napisano 8 Lipca 2014 Brasilia Brasilia ooooleeeee. Cytuj Akwarium-247l(95/50/52)Obieg-NJ2300,cyrkulacja 2xTunze6055+Multicontroller7096+6045 za skałą. odpieniacz DIY APF600,oświetlenie-swietlówki LED 6X15W+t5 2X39W.Miekkie+LPS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
r_33 Zgłoś Napisano 8 Lipca 2014 To chyba nie bedzie mojego finalu :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
r_33 Zgłoś Napisano 8 Lipca 2014 A strach pomyslec co bedzie sie dzialo na ulicach po meczu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
r_33 Zgłoś Napisano 8 Lipca 2014 Czyli statystyki nie klamia. Jeszcze zaden zespol nie wygral mundialu wygrywajac rok wczesniej puchar konfederacji:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
remi61 Zgłoś Napisano 8 Lipca 2014 Panowie , leżącego sie nie dobija . szok Cytuj 160x60x60; pompa obiegowa AM2500; SUMP 80 litrów; oświetlenie 2 x HQI 150 + aktynika; cyrkulacja 3 pompy 12000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tka3kp Zgłoś Napisano 8 Lipca 2014 Czy Wy widzicie co się tam dzieje???? Cytuj ReefMax - Odpieniacz Hydor Slim Skin 135.35, 3x24W T5, Hydor Koralia Nano 900 i 1600, 11 kg LR + 9 kg LS, sól AF RS + Probio S, Pro F, Probio F. Obsada - głównie LPS, kilka miękkich, pustelnik, 2 debeliusy, rozgwiazda piaskowa, kilka Turbo, Synchiropus splendidus, 2x Amphiprion ocellaris, Valenciennea puellaris, Pterapogon kauderni i Chrysiptera parasema. "Wszechświat i ludzka głupota są nieskończone. Co do tego pierwszego nie jestem pewien.” – Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaciejK Zgłoś Napisano 8 Lipca 2014 (edytowane) To może obstawiajmy jakim wynikiem sie skończy. Typy dajemy do końca 1 połowy. Ja typuję 2-7. Edytowane 8 Lipca 2014 przez MaciejK (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ibiza Zgłoś Napisano 8 Lipca 2014 0-8 Cytuj zbiornik 120x60x60 +sump . odpieniacz Sebastek czarna perla na Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040 , cyrkulacja wp-40 rw-15 , obieg Jebao9000 , oswietlenie Gieseman Matrix II 8x39w . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
r_33 Zgłoś Napisano 8 Lipca 2014 Mnie to juz nie chce sie ogladac. Koniec emocji za chwile beda Kiepscy i chyba poogladam, bo tutaj nie ma co. Oby jutro rowniejszy mecz byl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
remi61 Zgłoś Napisano 8 Lipca 2014 Jeśli ktoś chce szybko i dużo zarobić to na bwinie kurs na Brasil 101 Cytuj 160x60x60; pompa obiegowa AM2500; SUMP 80 litrów; oświetlenie 2 x HQI 150 + aktynika; cyrkulacja 3 pompy 12000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tka3kp Zgłoś Napisano 8 Lipca 2014 W najczarniejszych snach takiego obrotu sprawy nie przewidziałem. Pewnie ze 2 im jeszcze dołożą Cytuj ReefMax - Odpieniacz Hydor Slim Skin 135.35, 3x24W T5, Hydor Koralia Nano 900 i 1600, 11 kg LR + 9 kg LS, sól AF RS + Probio S, Pro F, Probio F. Obsada - głównie LPS, kilka miękkich, pustelnik, 2 debeliusy, rozgwiazda piaskowa, kilka Turbo, Synchiropus splendidus, 2x Amphiprion ocellaris, Valenciennea puellaris, Pterapogon kauderni i Chrysiptera parasema. "Wszechświat i ludzka głupota są nieskończone. Co do tego pierwszego nie jestem pewien.” – Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba503 Zgłoś Napisano 8 Lipca 2014 ale nędza... ide spac bo piwo nie smakuje a rano do roboty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober6662 Zgłoś Napisano 8 Lipca 2014 Koniec slizgania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komarek Zgłoś Napisano 8 Lipca 2014 Co 6 min gol. Hokej. Brawo Niemcy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komarek Zgłoś Napisano 8 Lipca 2014 Hehe. Finał Niemcy-Argentyna czy Niemcy-Holandia☺? Osobiście wolałbym opcję 2gą... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Panoramiks200 Zgłoś Napisano 8 Lipca 2014 Załamka ;( Niech sędzia już skończy bo to obciach 0:7 masakra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peniek Zgłoś Napisano 8 Lipca 2014 Tragedia ta Brazylia,gra jak Lichtenstein. Ide spac,bo szkoda ogladac,7-0,szok Cytuj Akwarium-247l(95/50/52)Obieg-NJ2300,cyrkulacja 2xTunze6055+Multicontroller7096+6045 za skałą. odpieniacz DIY APF600,oświetlenie-swietlówki LED 6X15W+t5 2X39W.Miekkie+LPS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach