Komarek Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2014 Zaproponowano mi przedłużenie umowy i nowy telefon za 1zł. Nie chcędopłacać - ceny w Play są niedorzeczne - dlatego wybiorę jeden z nich. Są to - LG G2 mini LTE - LG 90 LTE - LG 9 II LTE - Sony Xperia M2 LTE Obecnie mam Xperia S - jestem zadowolony, jedynie bateria nie powala - poza tym telefon super. ( będzie do kupienia gdyby ktoś szukał ) Co byście wybrali na moim miejscu pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
r_33 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2014 (edytowane) LG G2 mini polecam. Bardzo fajny telefon. Sam sobie go wezme jak troche potanieje. Bardzo fajnie wypada w testach. Pozdrawiam Edytowane 10 Czerwca 2014 przez r_33 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lebcio Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2014 Też polecam LG 2 mini. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Akwarium: 540 L + 100 L sump Cyrkulacja: 2x Glamorca GP-03 Obieg: Jebao DCP10000 Odpieniacz: Twistman OB-200-EXT Oświetlenie: 4 x Maxspect Mazarra P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yendruu Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2014 (edytowane) Ja bym porownal oferte ktora masz z telefonem i taka bez telefonu. Zobaczysz wtedy ile tak na prawde kosztuje Cie telefon. Edytowane 11 Czerwca 2014 przez Niejeden z nas (wyświetl historię edycji) Cytuj 50x50x40cm, oświetlenie T5 4x24W + led 18W,cyrkulacja: 6,5 tys, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komarek Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2014 20zł taniej. Nic ciekawego. A telefony ok 1000 warte. Mój mogę jeszcze dobrze sprzedać pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach