Piotrgpz Zgłoś Napisano 4 Lipca 2014 Co parę dni jednego wyciągam, ktoś potrafi zidentyfikować tego kogoś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hernio Zgłoś Napisano 4 Lipca 2014 Film niedostępny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotrgpz Zgłoś Napisano 4 Lipca 2014 Film niedostępny Bo napisales o godzinke innego czasu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flasher Zgłoś Napisano 4 Lipca 2014 Za to teraz jest "prywatny" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotrgpz Zgłoś Napisano 4 Lipca 2014 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr-ek Zgłoś Napisano 4 Lipca 2014 hehehhe Chciałem może pomóc ale wracam oglądać mecz.... Cytuj 666 w obiegu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tigr123 Zgłoś Napisano 5 Lipca 2014 (edytowane) ślimaki nagoskrzelne. Do eksmitowania. Edytowane 5 Lipca 2014 przez Tigr123 (wyświetl historię edycji) Cytuj 465L 130x65x55h + sump 200L 100x50x40h. JEBAO 2xRW8. Grzałka 2x200W. Obieg AC6500. Oświetlenie 4x54w T5 + led 120w + 160w. Odpieniacz DIY 160 na 9420.040, DSB 50x43x10h. Sól BT SPS, LS 18kg, LR 70Kg Korale: Poccilopora damicornis, Caulastrea (curvata, furcata, echinulata), 2 x Eyphylia Paraancora, Stylophora fioletowa, Ukwiał piaskowy, Acanthastrea lordhowensis, Blastomussa wellsi, Montipora digitata zielona, Duncanopsammia axifuga, Echinophyllia, Akropory Ryby: Amphiprion ocellaris. Labroides dimidiatus, Lysmata boggessi, turbo, Nassariusy, Tectus, Jeżowiec mespilia globulus, Calcinus laevimanus, Cryptosentrus leptocephalus, Paracanthurus Hepatus, Pseudanthias squamipinnis, Valenciennea sexguttata, Chelmon, Zebrasoma velifer Identyfikacja Stare 180 Nowe 460L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akwarystka Zgłoś Napisano 5 Lipca 2014 (edytowane) Spróbuj go zidentyfikować na podstawie reeflexa, tam jest ich wiele. http://pl.reeflex.net/kategorie/140.html Zauważyłeś aby coś obgryzały? Edytowane 5 Lipca 2014 przez akwarystka (wyświetl historię edycji) Cytuj 22.10.2014 Mg-1350, Ca-440, KH-8,6, NO3-0, PO4-0,22 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 5 Lipca 2014 Edytuj tytuł tematu aby był zgodny z Regulaminem. Punkt 3 regulaminu. Pozdrawia serdeczny moderator. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walker Zgłoś Napisano 5 Lipca 2014 ślimaki nagoskrzelne. Do eksmitowania. A czemu? Przecież nawet nie wie kto to - dlaczego z góry zakładasz że są złe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotrgpz Zgłoś Napisano 5 Lipca 2014 Zdejmuje je ze skal i nie widzialem aby cos podgryzaly a jak wyjme go z wody i poloze na stole to sie rozwija i jest plaski jak nalesnik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tigr123 Zgłoś Napisano 5 Lipca 2014 (edytowane) Większość z nich są nieporzadane. Osobiscie bym nie zostawiał. Chodź może z tego jakiś pożytek by był stronka jest wystarczy poszukać Edytowane 5 Lipca 2014 przez Tigr123 (wyświetl historię edycji) Cytuj 465L 130x65x55h + sump 200L 100x50x40h. JEBAO 2xRW8. Grzałka 2x200W. Obieg AC6500. Oświetlenie 4x54w T5 + led 120w + 160w. Odpieniacz DIY 160 na 9420.040, DSB 50x43x10h. Sól BT SPS, LS 18kg, LR 70Kg Korale: Poccilopora damicornis, Caulastrea (curvata, furcata, echinulata), 2 x Eyphylia Paraancora, Stylophora fioletowa, Ukwiał piaskowy, Acanthastrea lordhowensis, Blastomussa wellsi, Montipora digitata zielona, Duncanopsammia axifuga, Echinophyllia, Akropory Ryby: Amphiprion ocellaris. Labroides dimidiatus, Lysmata boggessi, turbo, Nassariusy, Tectus, Jeżowiec mespilia globulus, Calcinus laevimanus, Cryptosentrus leptocephalus, Paracanthurus Hepatus, Pseudanthias squamipinnis, Valenciennea sexguttata, Chelmon, Zebrasoma velifer Identyfikacja Stare 180 Nowe 460L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotrgpz Zgłoś Napisano 5 Lipca 2014 stronka fajna ale zadem nie przypomina mojego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walker Zgłoś Napisano 6 Lipca 2014 Większość z nich są nieporzadane. Osobiscie bym nie zostawiał. Chodź może z tego jakiś pożytek by był stronka jest wystarczy poszukać Wybacz ale to nadal słaby argument. Autor nie zauważył żadnych niepokojących zachowań - zwierz nadal niezidentyfikowany - niech sobie łazi i fajnie wygląda - przecież to rafa jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lizard Zgłoś Napisano 6 Lipca 2014 też miałem malucha jednego, przynajmniej jednego zaobserwowałem na szybie, był w kolorze żółtym ale chyba nie udało mu się przeżyć. tu poszukaj http://www.reeflex.net/kategorie/140.html Cytuj Stary reefMAX | Mój kanał na Youtube pozdrawiam Lukas Szendzielarz www.lukas-szendzielarz.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotrgpz Zgłoś Napisano 7 Lipca 2014 Jeden z posolonych tez ma go w akwa ale tez nie wie co to za jeden... co ok 2dni wyciagam jednego i kazdy ma ok 1cm... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel607 Zgłoś Napisano 7 Lipca 2014 Stawiam na ślimaka z rodzaju ELYSIA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 8 Lipca 2014 Upominam drugi raz - edytuj temat tak aby był zgodny z regulaminem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotrgpz Zgłoś Napisano 13 Lipca 2014 Przepraszam ale nie wiem jak mam zmienic tytul, mlal wzbudzic zainteresowanie i dzieki temu otrzymalem cenna pomoc wiec prosze mi pomoc i zmienic wedle uznania. pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach