Skocz do zawartości
Ci3chy

Brak możliwości dodania wątku na targowisku

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

nie mam uprawnień do wystawienia rzeczy na targowisku. Czy możecie mi wytłumaczyć co mam zrobić aby takie uprawnienia otrzymać?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki. Czyli muszę nabić sobie postów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki. Czyli muszę nabić sobie postów.

Tylko nie rób tego na sztukę bo podpadniesz

Pozdrawiam. Roman (Dawniej BAU)

150x50x50, sump 120 l,+zbiornik techniczny 80 l,  oświetlenie-ledy Cree 108W + 2x 54W t5, Aqua Nova 6500, 1xJVP 102+jebao 40,odpieniacz stożek made in sebastek i cała reszta zalane 10.02.2011. Obecnie prawie fisch only

Nigdy się nie tłumacz, przyjaciel tego nie potrzebuje a wróg nie zrozumie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jasne, dodam zdjęcia mojego obecnego zbiornika i zadam pytania które mnie nurtują. Wpadnie kilka postów a przy okazji dowiem się czegoś nowego :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie problem z "tymi nowymi"... nabiją postów a przy okazji dowiedzą się czegoś nowego....

A nie powinno być na odwrót :) ?

Przychodzi się żeby czegoś dowiedzieć, a ewentualna sprzedaż w dziale "przy okazji i dla kolegów"...

No ale zobaczymy cóż tak kolega chcialbym nam zaproponować i w jakiej cenie, żeby to było warte aż wstawiania zdjęć zbiornika...

125x55x55 ogólnej rafy+50x45x45 konikarium - wspólny obieg "Powered by Twistman" - Twistman OB-200-EXT,  Reaktor Wapnia Calc+ Reactor Medium + DI-500-60, 3x maxspect ethereal , bujane przez maxpect gyre, sterowane przez NEMO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Całkiem nowy nie jestem. Swój zbiornik też już prezentowałem ale w wersji zielonej http://nano-reef.pl/topic/63644-450l-przesiadka-z-holendra/. Problemów też nie mam żebym zaraz z nimi się gorączkował i wypisywał na forum z prośbą o pomoc.

Zbiornik chciał bym raczej zaprezentować aby mniej doświadczeni którzy zastanawiają się czy zarazić się morszczyzną zobaczyli że nie jest to takie trudne i mając doświadczenie z akwarium słodkowodnym można sobie spokojnie z morskim poradzić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.