Przemek Zgłoś Napisano 29 Lipca 2014 Jeśli przesyłka jest wysyłana z UK to żaden celnik palcem tego nie dotknie, choćby faktura była z Pernambuco. Inną sprawą jest gwarancja - której w zasadzie nie ma. Cytuj pozdrawiam Przemysław Cybulskiwww.Pacific-Sun.eu Home for advanced technology Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ci3chy Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2014 Odważył się ktoś zakupić ten produkt i może się podzielić opinią? Pytam bo w przyszłym tygodniu możliwe że będę zamawiał i nie wiem czy będę pierwszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mark112 Zgłoś Napisano 12 Października 2014 Jakie macie doświadczenia z działaniem tych pomp. Jak długo ich używacie ? Czy są warte zakupu,czy lepiej kupić coś innego producenta. Proszę podzielcie się opiniami na ich temat Cytuj Mark 112 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rally8pl Zgłoś Napisano 12 Października 2014 (edytowane) Używam dopiero od kilku dni więc niewiele mogę powiedzieć, ale na reef central opinie są pochlebne. Na plus jest że w przypadku zaniku prądu "pamięta" poprzednie ustawienia . Edytowane 12 Października 2014 przez rally8pl (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mark112 Zgłoś Napisano 16 Listopada 2014 I jakie opinie po miesiącu użytkowania pompy? Jesteś zadowolony z jej działania? Cytuj Mark 112 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rally8pl Zgłoś Napisano 16 Listopada 2014 Jestem zadowolony , pompa działa , sprawdzam raz w tygodniu parametry i uzupełniam karnistry z ballingiem , za taką cenę nie za bardzo jest do czego się przyczepić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qrec1 Zgłoś Napisano 18 Listopada 2014 For UK / Europe Customer will free upgrade send from UK Warehouse(No Tax) , czyli podatku nie płacimy, zamawiam zobaczymy jak uruchomie dam znac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pio7 Zgłoś Napisano 18 Listopada 2014 Clo i vat i tak ci moga naliczyc bo to i tak kupujesz od azjaty ktory nic nie oplacil w uk. W efekcie to import, wiec ty odpowiadasz za oplaty. Wysyłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj 550 w obiegu gg 3606492 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba503 Zgłoś Napisano 18 Listopada 2014 ale to już w Polsce można kupić więc kłopot z głowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akvarius Zgłoś Napisano 18 Listopada 2014 pompy wczoraj widziałem w akwa marin ,super wygląda są na stanie dzwonić i pytać Cytuj Akwarium 150*65*60 ,sterowanie iks, reaktor vertex ,odpieniacz ,250 bk vertex,filtr vertex1,5 ,vertex filtr Biopallets XL, ,oświetlenie - 8*80w t5 ,cyrkulacja 2*6105,+multi7095, obieg BK 8500 http://nano-reef.pl/....-ceramiki/ ,http://nano-reef.pl/.., zapraszam po szczepki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba503 Zgłoś Napisano 18 Listopada 2014 pompy wczoraj widziałem w akwa marin ,super wygląda są na stanie dzwonić i pytać a nie wiesz może w jakich pieniądzach będą u nich? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartol Zgłoś Napisano 18 Listopada 2014 For UK / Europe Customer will free upgrade send from UK Warehouse(No Tax) , czyli podatku nie płacimy, zamawiam zobaczymy jak uruchomie dam znac Jaka cena po przeliczeniu? Cytuj Akwarium nr 1: 120/60/55 Akwarium nr 2: 90/50/50 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k_bad Zgłoś Napisano 18 Listopada 2014 Są też tutaj http://allegro.pl/jebao-dp-4-dozownik-plynow-4-pompy-k-ce-i4792204367.html Cytuj Akwarium 80x50x50h czyli 200l, Sprzęt: lampa Pacific Black Phyton 120W, odpieniacz Tunze 9004 (Comline Reefpack 250), cyrkulatory 2xAquael Reef Circulator 2600 + Hydor Koralia 900, grzałka hagen 100W. Skała 25kg, piasek 6kg ATI Fiji White Sand, Życie: Hepatus, Doktorek, Mandaryn, 2xBłazny, ślimaki (2xNosariusy, 14xTrochus) Histro, korale LPS, SPS i jakieś miękasy. Chwilowa likwidacja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach