Wieczny Zgłoś Napisano 20 Sierpnia 2014 Witam jak w temacie interesuje mnie ta gąbka ma ktoś ją może??? coś może o niej napisać bo szukałem informacji ale jest mało. Cytuj Pozdrawiam. Tomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzeniu Zgłoś Napisano 20 Sierpnia 2014 Idol lubi gąbki co? Cytuj http://nano-reef.pl/topic/57349-350l-slps/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 20 Sierpnia 2014 gąbka ta świetnie i szybko rośnie potrzebuje światło mnie osobiście ta gąbka się nie podoba bardzo duże ilości miał kolega Mario Mario (dawno go nie bylo i nie pamietam dokladnie nicka) ostatnio jesli chodzi o okręg krakowski to TMK miała chyba z tego co widziałem pozdro Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k_bad Zgłoś Napisano 20 Sierpnia 2014 To chyba ten nick marioromario Cytuj Akwarium 80x50x50h czyli 200l, Sprzęt: lampa Pacific Black Phyton 120W, odpieniacz Tunze 9004 (Comline Reefpack 250), cyrkulatory 2xAquael Reef Circulator 2600 + Hydor Koralia 900, grzałka hagen 100W. Skała 25kg, piasek 6kg ATI Fiji White Sand, Życie: Hepatus, Doktorek, Mandaryn, 2xBłazny, ślimaki (2xNosariusy, 14xTrochus) Histro, korale LPS, SPS i jakieś miękasy. Chwilowa likwidacja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 20 Sierpnia 2014 To chyba ten nick marioromario bingo Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aleksander Zgłoś Napisano 21 Sierpnia 2014 Jeśli interesuję Cię również niebieska gąbka Haliclona sp to mam takową i chyba będę się skalpelem bawił niedługo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wieczny Zgłoś Napisano 21 Sierpnia 2014 (edytowane) No Idol lubi gąbki ale to tylko jako dodatek do jadłospisu bo normalnie idol u mnie wcina wszystko co mu dam, a już kiedyś miałem zamiar wprowadzić jakieś gąbki do baniaka zarówno te co lubią światło jak i te co żyją w ciemności, ale gąbki to fajna sprawa dlatego szukam informacji o tych co łatwiejsze do utrzymania. @marioromario to był ostatnio w 2013 na forum tak że myślę że niema czasu na forum Edytowane 21 Sierpnia 2014 przez Wieczny (wyświetl historię edycji) Cytuj Pozdrawiam. Tomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aga36 Zgłoś Napisano 8 Września 2014 czy ktoś posiada gąbki lub małże? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach