Jesion273 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2015 (edytowane) to moze teraz Edytowane 4 Kwietnia 2015 przez Jesion273 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarek35 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2015 nie działa .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lurthel Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2015 Ładnie się prezentuje, ale trochę mnie martwi stan sps'ów. Co ta Stylophora taka biała? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin76 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2015 Woooooow trzymam kciuki filmik fajny az korci zeby samemu zaczac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
endriu0 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2015 Jak patrzę to już się nie mogę doczekać kiedy pozbędę się słodkiego i postawię coś podobnego Super! Cytuj Studencki baniaczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lesiu23 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2015 dziala pierwszy link, napisz dokladnie czym swiecisz i jakie ustawienia, podobaja mi sie kolory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jesion273 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2015 Ładnie się prezentuje, ale trochę mnie martwi stan sps'ów. Co ta Stylophora taka biała? wiem wiem to był problem z magnezem spadł bardzo nisko oraz problem z kh nie miałem testów teraz wszystko wraca do normy polipy pieknie wychodza daje balinga oraz zmieniłem sól na AF reef slat nie myślałem ze tak długie polipy moga mieć sps'y dziala pierwszy link, napisz dokladnie czym swiecisz i jakie ustawienia, podobaja mi sie kolory. świetlówki kompaktowe PL-L Blau White/Blue 24W 1szt OSRAM DULUX L LUMILUX 24W/67 NIEBIESKA 1 szt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jesion273 Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2015 wczoraj została wykonana korona z czarnej plexi 5mm teraz wyglada lanss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach