Jesion273 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2015 (edytowane) to moze teraz Edytowane 4 Kwietnia 2015 przez Jesion273 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarek35 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2015 nie działa .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lurthel Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2015 Ładnie się prezentuje, ale trochę mnie martwi stan sps'ów. Co ta Stylophora taka biała? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin76 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2015 Woooooow trzymam kciuki filmik fajny az korci zeby samemu zaczac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
endriu0 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2015 Jak patrzę to już się nie mogę doczekać kiedy pozbędę się słodkiego i postawię coś podobnego Super! Cytuj Studencki baniaczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lesiu23 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2015 dziala pierwszy link, napisz dokladnie czym swiecisz i jakie ustawienia, podobaja mi sie kolory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jesion273 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2015 W dniu 4.04.2015 o 10:11, Lurthel napisał: Ładnie się prezentuje, ale trochę mnie martwi stan sps'ów. Co ta Stylophora taka biała? wiem wiem to był problem z magnezem spadł bardzo nisko oraz problem z kh nie miałem testów teraz wszystko wraca do normy polipy pieknie wychodza daje balinga oraz zmieniłem sól na AF reef slat nie myślałem ze tak długie polipy moga mieć sps'y W dniu 4.04.2015 o 11:32, lesiu23 napisał: dziala pierwszy link, napisz dokladnie czym swiecisz i jakie ustawienia, podobaja mi sie kolory. świetlówki kompaktowe PL-L Blau White/Blue 24W 1szt OSRAM DULUX L LUMILUX 24W/67 NIEBIESKA 1 szt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jesion273 Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2015 wczoraj została wykonana korona z czarnej plexi 5mm teraz wyglada lanss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach