Obelix Zgłoś Napisano 4 Października 2014 Witam, w mojej glowie rodzi się pomyśl powrotu do odpieniacza na kostkę Tu nasuwa się pytanie jakiej firmy kupić, ostatnio jak mialem taki odpieniacz to jechałem na aqua medicu lecz jakość wyrobu przeważyła by jednak zmienić na wirnikowy. Obecnie mam przerobionego na mesz resuna prawdę powiedziawszy już to jego bzyczenie domowników zaczyna męczyć Pozdrawiam mobilnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igor255 Zgłoś Napisano 4 Października 2014 No w aquamedicach to trzeba ten plastik uszczelnić niestety. Ale w sumie nie ma z tym wiele roboty. Sam muszę jakąś kostkę gdzieś zakupić i nie wiem gdzie (w erybce byłem wczoraj, ale nie było tych małych). Cytuj Jest: [163L] 3lvl mini tower (73 + 45 + 45) Było: [73L] Mała rafa od nowa - 61x40x30 Było: [112L-panel] 3-filarowy morski zakątek Było: 45L - Eksperymentalnokwarantannoszczepkoglonowe Było: 45L Moja pierwsza słona woda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach