Skocz do zawartości
Blizzard2009

[S] Brzydala pogromcę aiptazji, Śląsk/Zabrze

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie. Brzydalek najpierw oczyścił z aiptazji moje akwa, a ostatnimi czasy pracował w 2 akwariach znajomego. Skuteczność 100%. Niestety po powrocie do mojego zbiornika jest atakowany przez garbika ktorego kupilem w czasie nieobecnosci brzydalka. Jakoś za wiele sobie z tych ataków brzydal nie robi, ale moj zbiornik jeśli chodzi o aiptazje jest czysty, a brzydal może popracować u kogoś innego (i przy okazji mieć trochę spokoju).

Ryb zdrowy i skuteczny [img]http://nano-reef.pl/public/style_emoticons/default/%29.gif[/img]

Odbiór osobisty (w tym tygodniu w Zabrzu, w przyszłym tygodniu w Katowicach) umówiony z jednodniowym wyprzedzeniem. Szczegóły na PW.
[b]Cena 40zł[/b]

POPRZEDNIE SZKŁO: tutaj

OBECNE SZKŁO: tutaj
* 150x55x55cm, sump120x40x43cm *
* ATI Sunpower 8x54W *
* odpieniacz DIY by Erni na pompie DC3000 "
* start na 20kg suchej Marco Rocks + 15l Siporax *
* refugium *

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak w temacie. Brzydalek najpierw oczyścił z aiptazji moje akwa, a ostatnimi czasy pracował w 2 akwariach znajomego. Skuteczność 100%. Niestety po powrocie do mojego zbiornika jest atakowany przez garbika ktorego kupilem w czasie nieobecnosci brzydalka. Jakoś za wiele sobie z tych ataków brzydal nie robi, ale moj zbiornik jeśli chodzi o aiptazje jest czysty, a brzydal może popracować u kogoś innego (i przy okazji mieć trochę spokoju).

Ryb zdrowy i skuteczny %29.gif

Odbiór osobisty (w tym tygodniu w Zabrzu, w przyszłym tygodniu w Katowicach) umówiony z jednodniowym wyprzedzeniem. Szczegóły na PW.

Cena 40zł

rezerwuję :)

39ab02c6bf502279.jpg5215f98825db8954.jpg

ryba-ruchomy-obrazek-0437.gif PS Pandora 4x54W T5 i 3x145W LED, DCP6500, AWN40 na DCP3000,RW-15, RW-8,CP-55, Biopellests AIO XL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli kolega powyżej się rozmyśli ,chętnie go kupię.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli kolega powyżej się rozmyśli ,chętnie go kupię.

Nie ma takiej opcji :D

39ab02c6bf502279.jpg5215f98825db8954.jpg

ryba-ruchomy-obrazek-0437.gif PS Pandora 4x54W T5 i 3x145W LED, DCP6500, AWN40 na DCP3000,RW-15, RW-8,CP-55, Biopellests AIO XL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.