Siwy Zgłoś Napisano 6 Grudnia 2014 Witam czy mógł by ktoś napisać mi łopatologicznie jak poustawiać pompy ? Po pierwsze jak skalibrować czy długość wężyków ma znaczenie ? Po drugie jak to wszystko poustawiać tz. czasy kiedy ma podawać ogólnie poprosił bym o łopatologiczny wykład. Z góry dziękuje Cytuj - Akwarium 200 L - Sump 60 L - Cyrkulacja 2x Jebao RW-8 - Oświetlenie Glisten 150R2 - Odpieniacz Turboflotor Blue 1000 - Pompa obiegowa EcoRunner 2700 - 30 kg LR i 13kg LS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nikel Zgłoś Napisano 6 Grudnia 2014 Ja tam angielskiego dobrze nie znam ale wypadało by dla innych znających chociaż zeskanować lub przepisać tekst do tłumaczenia. Cytuj Od 05.01.2014 nowe: 100x50x45, sump 112 l, 6 x T5 39W Dozownik EBTECH ze sterowaniem bluetooth, pompy Tunze 6025, 6045. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PawelL Zgłoś Napisano 6 Grudnia 2014 (edytowane) posyłam n PW Edytowane 6 Grudnia 2014 przez PawelL (wyświetl historię edycji) Cytuj Sterownik pomp dozujących uC atmega32 key:4x4 LCD max 8 pomp do 12V | Soft 1.3.3 | Nowa płytka z uC SMD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siwy Zgłoś Napisano 6 Grudnia 2014 Dzięki . Doszedłem już jak poustawiać pompy tylko nie wiem co do kalibracji wiem jak uruchomić tylko chodzi mi czy dlugość wężykow ma znaczenie Cytuj - Akwarium 200 L - Sump 60 L - Cyrkulacja 2x Jebao RW-8 - Oświetlenie Glisten 150R2 - Odpieniacz Turboflotor Blue 1000 - Pompa obiegowa EcoRunner 2700 - 30 kg LR i 13kg LS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PawelL Zgłoś Napisano 6 Grudnia 2014 Długość wężyków może mieć znaczenie, praktycznie w każdej pompie, a dokładniej wysokość podnoszenia, jeżeli wlot i wylot z pompy jest na podobnej wysokości to nie powinno być problemu. Cytuj Sterownik pomp dozujących uC atmega32 key:4x4 LCD max 8 pomp do 12V | Soft 1.3.3 | Nowa płytka z uC SMD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CzipuS Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2016 Czy może ktoś podać link lub podesłać instrukcje pl do DP-4 z góry dziękuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarekB30 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2016 Czy może ktoś podać link lub podesłać instrukcje pl do DP-4 z góry dziękuję proszę http://jadwigamorska.pl/product/attachment/af6a56020d1671bfaf8db2719e0b623d/pl_PL/instrukcja-jebao-dp-4.pdf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CzipuS Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2016 Dzięki A może ktoś wie jak przywrócić ustawienia fabryczne?? Coś pokopałem z correct Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach