Foust Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2015 po trzech miesiącach jeden z dwóch błaznów zamieszkał w quadri ,a dla tych którzy wciąż czekają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rufik Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2015 Jak jeden zamieszkał to drugi też zamieszka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomekRN Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2015 Też mam takie błazny hodowlane, stałe przy szybie . Jak kupię ukwiala, będę chciał je nauczyć jak ten gosciu z filmiku, bo szczerze mówiąc trochę glupkowato wyglądają przy tej szybie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Foust Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2015 Przy szybie głupkowato ale jak już wejdą do ukwiala to wyjdą tylko po żarcie i zbiornik robi sie pustawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gentelman Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2015 moje błazny cały czas taplają się w Heteractisie, opuszczają go tylko na karmienie ale mając go cały czas w zasięgu wzroku. Akwarium opustoszało. Jak nie było Heteractisa pływały po całym akwa i wieczorem prawy albo lewy górny róg akwarium. Nie sądziłem, że mogą mieć aż taką zajawkę z tym ukwiałem. Wpłynęły do niego w zasadzie pierwszego dnia Biały ukwiał świetnie kontrastuje z pomarańczowo białymi błaznami. Quadri się troszkę na mój gust zlewał z nimi. Cytuj https://www.youtube....eature=youtu.be Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Foust Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2015 Racja ze sie zlewa.. Czasem wręcz błazna nie widać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Quest Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2015 zależy jaki Quadri Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Foust Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2015 Racja, w moich cycuchach ginie.. jak podrośnie to będzie w sam raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ewa27 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2015 Ja mam dobraną parę, z tym że samiec to odłów samica hodowlana i obydwa siedzą w sąsiadujących quadri i regularnie się trą ale co z tego jak nie mam warunków na odłów i hodowlę ale widok fajny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach