peterbart1976 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2015 to co w niedzielę o 10 00 w CREAZY CORAL ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
remkowski Zgłoś Napisano 26 Lutego 2015 Ja chętnie odwiedzę nowy sklepik Cytuj Baniak 200x50x50, sump 93x50x35, odpieniacz WhiteSkim250, oświetlenie chińczyk LED 3x120W, obieg NJ4500, cyrkulacja Jebao RW-20 + JVP202, dozownik jebao DP-4, balling+pełen AF. Filtracja - siporax+odpienek+NP Pro+ocet. Sól Aquaforest FSRS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arnik86 Zgłoś Napisano 27 Lutego 2015 Coś czuje że mnogo nas tam będzie :-) Cytuj 250L + 120L sump wystartował 13.9.2016 Ok 20kg skały Siporax 13L Szkło 100x50x50 przód i boki opti Obieg Jebao Dct 6000 odpieniacz DIY na pompie New Jet 6000 i meshu made by Robas78 lampa 6x39 1xJebao rw-15 Dozownik Jebao dp-4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
reef87 Zgłoś Napisano 27 Lutego 2015 to co w niedzielę o 10 00 w CREAZY CORAL ?? Mam niecny plan jechać jutro ^^ w niedziele nie dam rady chyba, zobaczymy co wyjdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom_Killer Zgłoś Napisano 28 Lutego 2015 Tomek, Toruń Rubinkowo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jack Sparrow Zgłoś Napisano 28 Lutego 2015 Drodzy koledzy. Od dłuższego czasu walczę z aiptasia niestety bezskutecznie.... Goraca ro tylko pomaga tylko przy dużych różach a i tak po kilku dniach od nowa wyrasta, zreszta większość tych gadzin jest w miejscach Malo dostępnych... Kupiłam krewetki seticuadata ale nie ruszylyy nawet jednego ukwialu, dokupilam wurdermarni i zginela jedna aiptasia za to pięknie ubywa polipów na seriatoporze... Myślałam nad zakupem brzydala ale po pierwsze boje sie o moje lpsy a po drugie juz i tak w akwarium jest za tloczno jak na ten litraz. Kupic ślimaka berghie jest mega trudno a nawet gdyby sie udalo to podobno po robocie padnie z głodu. Moze ktos z Was mógłby pomoc jakos...nie wiem ma ktos moze takiego ślimaka lub podrzuci brzydala na kilka dni...ehh te plagi. Ewentualne odp proszę na priv. Pozdrawiam Magda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciej01 Zgłoś Napisano 28 Lutego 2015 Maciej Wąbrzeźno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirusn Zgłoś Napisano 4 Marca 2015 Witam wszystkch gdzie w Toruniu lub w poblizu mozna zamowic baniak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nin2 Zgłoś Napisano 4 Marca 2015 Witam wszystkch gdzie w Toruniu lub w poblizu mozna zamowic baniak ? Włocławek OCEANUS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość michalfa Zgłoś Napisano 4 Marca 2015 Samca mandaryna wspaniałego odstąpię za czteropak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirusn Zgłoś Napisano 4 Marca 2015 (edytowane) Włocławek OCEANUS Dzieki Radek ale oni nawet telefonu nie maja, na swojej stronie. Edytowane 4 Marca 2015 przez mirusn (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek-Ciechocinek Zgłoś Napisano 4 Marca 2015 Ja mam nr tel do właściciela pózniej podesłania priv a baniaki kleją 2 km za Ciechocinkiem droga do Nieszawy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Samca mandaryna wspaniałego odstąpię za czteropak Michał biorę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirusn Zgłoś Napisano 5 Marca 2015 Ja mam nr tel do właściciela pózniej podesłania priv a baniaki kleją 2 km za Ciechocinkiem droga do Nieszawy To super dzieki bardzo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Michał biorę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek-Ciechocinek Zgłoś Napisano 5 Marca 2015 Drodzy koledzy. Od dłuższego czasu walczę z aiptasia niestety bezskutecznie....Goraca ro tylko pomaga tylko przy dużych różach a i tak po kilku dniach od nowa wyrasta, zreszta większość tych gadzin jest w miejscach Malo dostępnych... Kupiłam krewetki seticuadata ale nie ruszylyy nawet jednego ukwialu, dokupilam wurdermarni i zginela jedna aiptasia za to pięknie ubywa polipów na seriatoporze... Myślałam nad zakupem brzydala ale po pierwsze boje sie o moje lpsy a po drugie juz i tak w akwarium jest za tloczno jak na ten litraz. Kupic ślimaka berghie jest mega trudno a nawet gdyby sie udalo to podobno po robocie padnie z głodu. Moze ktos z Was mógłby pomoc jakos...nie wiem ma ktos moze takiego ślimaka lub podrzuci brzydala na kilka dni...ehh te plagi. Ewentualne odp proszę na priv. Pozdrawiam Magda. Kup imperatora on wytnie dziadostwo... Kiedyś miałem teko las imperator załatwił sprawę. Brzydale zero porzytku, ślimaki może i coś jedzą ale to wieczność.... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jack Sparrow Zgłoś Napisano 5 Marca 2015 Kup imperatora on wytnie dziadostwo... Kiedyś miałem teko las imperator załatwił sprawę. Brzydale zero porzytku, ślimaki może i coś jedzą ale to wieczność.... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Super ale nie do moich 112 l:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plaster2 Zgłoś Napisano 5 Marca 2015 Ma może ktoś z naszego województwa jakieś małe szczepki korali na sprzedaż? Chętnie odkupię Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arnik86 Zgłoś Napisano 5 Marca 2015 Kup imperatora on wytnie dziadostwo... Kiedyś miałem teko las imperator załatwił sprawę. Brzydale zero porzytku, ślimaki może i coś jedzą ale to wieczność.... Dobry brzydal da rade. Kup dużą strzykawe, weżyk i zaciągaj to dziadostwo. Imperator? Heh... :-) Jesli lubisz swoje korale to nie polecam. pozdrawiam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj 250L + 120L sump wystartował 13.9.2016 Ok 20kg skały Siporax 13L Szkło 100x50x50 przód i boki opti Obieg Jebao Dct 6000 odpieniacz DIY na pompie New Jet 6000 i meshu made by Robas78 lampa 6x39 1xJebao rw-15 Dozownik Jebao dp-4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek-Ciechocinek Zgłoś Napisano 5 Marca 2015 Jak karmisz go regularnie to zero problu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olecha7 Zgłoś Napisano 5 Marca 2015 Jasne jak jest narzarty to apitasie będzie jadł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alghar37 Zgłoś Napisano 6 Marca 2015 Bydgoszcz/ Fordon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
remkowski Zgłoś Napisano 6 Marca 2015 Ma może ktoś z naszego województwa jakieś małe szczepki korali na sprzedaż? Chętnie odkupię Mam SPSy Cytuj Baniak 200x50x50, sump 93x50x35, odpieniacz WhiteSkim250, oświetlenie chińczyk LED 3x120W, obieg NJ4500, cyrkulacja Jebao RW-20 + JVP202, dozownik jebao DP-4, balling+pełen AF. Filtracja - siporax+odpienek+NP Pro+ocet. Sól Aquaforest FSRS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
raa Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2015 Rafal / Brodnica Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żabka86 Zgłoś Napisano 6 Maja 2015 Robert, Bydgoszcz, Czyżkówko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yanik Zgłoś Napisano 12 Maja 2015 Piotr , Bydgoszcz , Glinki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kinats Zgłoś Napisano 12 Lipca 2015 Jarek Bydgoszcz Fordon Przylesie i od razu pytanko ma ktoś może pożyczyć na kilka dni lampę HQI? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach