Gość Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2017 Można u Was zamówić taki uchwyt na wężyki? Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2017 2 godziny temu, pawelced napisał: Ja zrobiłem podobne. Musze jeszcze tylko zamienić nierdzewne śruby na wydrukowane śruby radełkowe. PS: w tle jest filtr przepływowy zewnętrzny mojego projektu na drukarkę 3D (+recyrkulacja) . zamiast metalowych polecam https://allegro.pl/listing?string=Śruba z poliamidu&order=d&bmatch=base-relevance-floki-5-nga-ele-1-1-0403 4-6zł za 10 sztuk wystarczy dobrać rozmiar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelced Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2017 Można zamówić ale ja sam sobie robię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
big daddy Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2017 Gwintujesz trzpień czy wydruk jest tak dokładny?Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Cytuj Słone "Coś" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelced Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2017 Można gwint wydrukować ale szybciej jest go nagwintować. Ale trzeba powoli gwintować i czyścić z drobin plastiku bo może go wciągnąć i zniszczyć gwint. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
big daddy Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2017 Powiem Ci że nie widzę druku gwintu np M5, dlatego pytam czy go drukowałeś bo byś mnie w kompleksy wpędził [emoji6] Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Cytuj Słone "Coś" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelced Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2017 (edytowane) Drukowałem śruby i nakrętki M6 i było ok. Trzeba ustawić tylko cienką warstwę. Edytowane 21 Kwietnia 2017 przez pawelced (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
big daddy Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2017 Standardowy gwint M6x0,75?Masz jakieś fotki? Jaki masz sprzęt?Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Cytuj Słone "Coś" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelced Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2017 (edytowane) Gwint standardowy. Zdjęcia nie mam, a śrubki są w użyciu. Jak coś zrobię to podeślę zdjęcie. Gwint jest ok ale kół samochodowych to bym nimi nie przykręcał. Drukarka Prusa Oryginal i3 mk2 Edytowane 21 Kwietnia 2017 przez pawelced (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
big daddy Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2017 Nie no rozumiem, wystarczy że działa. Muszę u siebie popróbować co z tego wyjdzie.Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Cytuj Słone "Coś" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelced Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2017 Polecam filament PET-G, lepiej wychodzi. Cena ta sama co PLA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Moljzesz Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2017 Może nie do akwarystyki ale też fajna zabawka Cytuj PS Pandora 4x54W T5 i 3x145W LED, DCP6500, AWN40 na DCP3000,RW-15, RW-8,CP-55, Biopellests AIO XL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelced Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2017 Znam, tylko od alkoholu ręka mi się trzęsie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marekdziubak Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2017 Wejdź sobie na yt i zobacz u boxing takiego urządzenia niezły cyrk. Cytuj 120LT Plany na 600L W trakcie realizacji.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Epsilon Zgłoś Napisano 7 Maja 2017 Cześć. Dawno nie zaglądałem do tego tematu. Czy ktoś ma projekt czyścika na żyletki którym chciałby się podzielić?Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelced Zgłoś Napisano 8 Maja 2017 Pracuje nad tym. Poza tym mam na ukończeniu odpieniacz. Zrobię foty jak przejdzie do etapu testów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marekdziubak Zgłoś Napisano 8 Maja 2017 jak ktoś ma jakiś pomysł a nie ma czasu ani wiedzy w 3D chętnie zaprojektuję i ewentualnie wydrukuję dla niego za 1% podatku dla mojej córki czyli za free Drukowanie cena tylko za fliament nie jestem sknera dukarka i tak stoi wyłączona, Cytuj 120LT Plany na 600L W trakcie realizacji.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 9 Maja 2017 Przyszedł od pawelced uchwyt na wężyki ballinga i muszę powiedzieć że wyszedł mu bardzo elegancko, gęba mi się cieszy a niby taka mała rzecz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marekdziubak Zgłoś Napisano 9 Maja 2017 zapodaj foto Cytuj 120LT Plany na 600L W trakcie realizacji.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cichyppg Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2017 Siemka. Tak obserwuje od dłużeszgo czasu temat i powiem wam szło by zrobić fajny dział z projektami tzn. każdy co ktoś projektuje mógł by udostępnić projekt na forum z opisem. Mase ludzi już ma drukareczki 3D sam mam prusa i3 i też coś tam drukuje więc szło by początkującym ułatwić robote bo z projektowaniem jest trochę roboty za niedługo będę miał cały projekt odpieniacza bubble kinga także też mógł bym wstawić jednak do pełnej perfekcji potrzebuje jeszcze kilka godzin pracy Gdyby ktoś chciał odpieniacz do druku pod linkiem. Nie jest mój ale może się sprzydać http://wyslijto.pl/plik/0tykja36u1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
big daddy Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2017 Ten projekt jest na thingeverse.com o ile się nie mylę, każdy kto coś zaprojektuje i chce się podzielić wrzuca swoje pliki właśnie tam. Moje drobiazgi: Filtr węglowy: Sitko spływu 32 mm: Tłumik odpieniacza: Uchwyt na czujniki dolewki: Klips do alg: Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Cytuj Słone "Coś" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Paragon Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2017 59 minut temu, Cichyppg napisał: Siemka. Tak obserwuje od dłużeszgo czasu temat i powiem wam szło by zrobić fajny dział z projektami tzn. każdy co ktoś projektuje mógł by udostępnić projekt na forum z opisem. Mase ludzi już ma drukareczki 3D sam mam prusa i3 i też coś tam drukuje więc szło by początkującym ułatwić robote bo z projektowaniem jest trochę roboty za niedługo będę miał cały projekt odpieniacza bubble kinga także też mógł bym wstawić jednak do pełnej perfekcji potrzebuje jeszcze kilka godzin pracy Gdyby ktoś chciał odpieniacz do druku pod linkiem. Nie jest mój ale może się sprzydać http://wyslijto.pl/plik/0tykja36u1 Można ja mogę udostępniać moje jeżeli będzie ktoś chciał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cichyppg Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2017 Dokladnie duzo projektow jest w necie a fajnie by bylo zrobic nowy dzial 3D print i tematycznie wrzucac projekty projekt ktory wstawilem znalzlem dawno temu na sieci. Odpieniacz dzialal i to fajnje takze jest sprawdzony Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Rzy okazji potrzebowal bym projekt na reaktor jak ktos ma gotowca to bardzo prosze o udostepnienieWysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Paragon Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2017 Jak dasz rysunek wymiary to w wolnej chwili moge zrobicWysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gothmog Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2017 Robi ktoś może uchwyty na wężyki?Wysłane z mojego XT1650 przy użyciu Tapatalka Cytuj Akwa: 375l (1500x50x50), Sump 70l (70x40x40), Cyrkulacja: Jebao CP-55, Światło: QMaven 6600 + 2x80W, Ceramika, Piasek: 20kg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach