Skocz do zawartości
Skrzydlica

W dzisiejszej dostawie zawitały do nas małże!!! Przepiękne Tridacny maxima. W promocyjnej cenie.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Tym razem w nowej dostawie Skrzydlicy przyjechały Tridacny maxima.

Prześliczne małże, które powinny być ozdobą każdego zbiornika.

W PROMOCYJNEJ cenie 200zł za każdą sztukę, promocja trwa do końca miesiąca.

p.s.

Przepraszamy za jakość zdjęć, lecz niedawno przyjechały i jeszcze nie zdążyły się pootwierać.

W najbliższych dniach postaramy się wrzucić nowe fotki.

1%208_zpscxwjuf35.jpg1%207_zpsi8wgy0st.jpg1%206_zpslfmnv0hv.jpg1%2012_zps5jkvwgcg.jpg1%205_zpskmebewmx.jpg1%204_zpswfvp6op1.jpg1%203_zps9ikmfofp.jpg1%2013_zpseirpx9v9.jpg1%201_zpsq8cax60l.jpg1%202_zpsz5mxzjxg.jpg

Pozdrawiam serdecznie

Skrzydlica.pl

Edytowane przez Skrzydlica (wyświetl historię edycji)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Tym razem w nowej dostawie Skrzydlicy przyjechały Tridacny maxima.

Prześliczne małże, które powinny być ozdobą każdego zbiornika.

W PROMOCYJNEJ cenie 200zł za każdą sztukę, promocja trwa do końca miesiąca.

p.s.

Przepraszamy za jakość zdjęć, lecz niedawno przyjechały i jeszcze nie zdążyły się pootwierać.

W najbliższych dniach postaramy się wrzucić nowe fotki.

1%208_zpscxwjuf35.jpg1%207_zpsi8wgy0st.jpg1%206_zpslfmnv0hv.jpg1%2012_zps5jkvwgcg.jpg1%205_zpskmebewmx.jpg1%204_zpswfvp6op1.jpg1%203_zps9ikmfofp.jpg1%2013_zpseirpx9v9.jpg1%201_zpsq8cax60l.jpg1%202_zpsz5mxzjxg.jpg

Pozdrawiam serdecznie

Skrzydlica.pl

Kiedy będą dostępne na stronie sklepu ?

Edytowane przez Edek (wyświetl historię edycji)

500 litrów uruchomione 07.2010 3xPS100W cyrkulacja:2xjvp102,tunze 6105,obieg NewJet6000,odpieniacz SC2060

350 litrów 3-letnie

Reefmax

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Edek - pracujemy nad tym ale małże nam tego nie ułatwiają, bo co zobaczą nasze facjaty to się zamykają;P

@Jolancia - mają 4-5 cm;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Edek - pracujemy nad tym ale małże nam tego nie ułatwiają, bo co zobaczą nasze facjaty to się zamykają;P

@Jolancia - mają 4-5 cm;)

Czyli muszę być cierpliwy :wallbash:

500 litrów uruchomione 07.2010 3xPS100W cyrkulacja:2xjvp102,tunze 6105,obieg NewJet6000,odpieniacz SC2060

350 litrów 3-letnie

Reefmax

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam się do Was kopnąć czy wyślecie?

c64.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak się do nas Kopniesz to będzie nam miło a i po podróży kawę zaparzymy;)) ale wysyłki do Łodzi mam dość regularne więc i z tym problemu być nie powinno;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A do Olsztyna wyślecie?

90x50x50 225l | 108l sump + 20l dolewka | RO+Di | PS Diuna 8x39w | Eco Runner 2700 | Tunze 7095 + 2 x 6055 |

Vertex Omega 150 | jager 200 W | Fp 400-100 + DC Runner 1200 | PS Kore + Baling | Aqua Trend Evo Shark |

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś wysyłałem i do Olsztyna;) jak tylko jest jaki pociąg lub bus to nie ma sprawy;) ewentualnie czasami wysyłamy z Katowic lub Krakowa- często bywamy w tych okolicach na serwisach. Na kuriera szkoda mi tych ślicznotek;)

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byłem dzisiaj są śliczne, jedną nawet kupiłem

Akwarium 360l sump 120l oświetlenie 2 X 150W HQI + 2 X 54W actynika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Strasznie słabe te małże jak i wikęszosc tego co pokazujecie ostatnio jako super- ekstra szalenstwo ,no chyba , że stacjonarnie macie cos co moglo by wywolać u mnie ufekt "wow" i powalic mnie na kolan. Co do twarzy i reakcji zycia u Was na ich widok, może warto zatrudnić kogoś z lepszą aparacie bo szkoda narażać zwierzęta na większy stres niż jest to konieczne.

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś wysyłałem i do Olsztyna;) jak tylko jest jaki pociąg lub bus to nie ma sprawy;) ewentualnie czasami wysyłamy z Katowic lub Krakowa- często bywamy w tych okolicach na serwisach. Na kuriera szkoda mi tych ślicznotek;)

Pozdrawiam

Witam byłbym zainteresowany kupnem,proszę mi powiedzieć czy możliwy jest odbiór w Krakowie lub gdzieś na Waszej trasie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ten wątek jest dość stary. Należy rozważyć rozpoczęcie nowego wątku zamiast ożywienia tego.