Fragles Zgłoś Napisano 23 Marca 2015 Czy są ryby, które aktywnie pływają w nocy? U mnie wszystkie idą spać i robi się pustawo... Cytuj SPS + LPS 330l. + sump, Skimz SM-161, cyrkulacja: jebao wp-25 + wp-40, obieg: aqua-nova 3500, świeci LED + 3x39w T5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Margo Zgłoś Napisano 23 Marca 2015 Na rafie nie śpią chyba tylko drapieżniki które polują na te ryby które śpią bardziej lub mniej pochowane w skalach. ...mobilnie Cytuj Akwarium 90x60x55h (komin wewnętrzny) FullOW + sump; ponad 300l wody w obiegu, odpieniacz Deltec Sc1455; 2x Tunze 6045; Obiegowa Tunze Silence 1073.04; Lampa LED Maxspect Razor 16000K; 28,5 kg LR; 20kg LS; 200ml biopelletek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komarek Zgłoś Napisano 23 Marca 2015 Moja skrzydlica. Budzi się przy zapaleniu nocnego i buszuje po zbiorniku. Polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamyczki Zgłoś Napisano 23 Marca 2015 Nasza skrzydlica od paru nocy też tak ma i niestety poluje i stresuje ryby dlatego jest w dziele sprzedam życie A w nocy to chyba tylko faktycznie drapieżniki i krewetki przynajmniej nasze i kraby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komarek Zgłoś Napisano 23 Marca 2015 Moja nie stresuje. Ma swoje rewiry i tam zagląda. Nie interesuje się rybami ani krewetkami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
volf Zgłoś Napisano 23 Marca 2015 moje pterapogony szaleją całą noc po całym zbiorniku,w dzień siedzą w miejscu i wychodzą tylko na obiad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komarek Zgłoś Napisano 23 Marca 2015 Widok skrzydlatej fruwającej po zbiorniku niezastąpiony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artur Tokajuk Zgłoś Napisano 23 Marca 2015 piżamki też szaleją i kauderni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomekRN Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2015 Witam mam pterapogony od 4 dni i zawsze jak zaglądam w nocy to jako jedyne gonią po akwarium. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morsik Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2015 Potwierdzam pterapogony smigaja w nocy jak male odrzutowce w dzien przyczajka kiedy jakis obiad wpadnie do wody Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komarek Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2015 Murena, skrzydlica. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach