Panoramiks200 Zgłoś Napisano 26 Marca 2015 (edytowane) Co myślicie o tym urządzeniu ? Hmm do węża ogrodowego :] ale za śmieszne pieniądze Przydatna zabawka do np. ustawiania odcieku z filtra recyrkulacyjnego z pelletami. Myślę że jakbym zrobił redukcje z 19mm które ma przepływomierz do 16mm które wychodzi mi z filterka recyrkulacyjnego to nie zaburzył bym jego pracy. Ciekawe tylko czy wyniki wiarygodne. http://allegro.pl/pr...5170673925.html Edytowane 26 Marca 2015 przez Panoramiks200 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pokson Zgłoś Napisano 26 Marca 2015 Dobra sprawa, nawet do sprawdzenia ile mniej pompa daje na wylocie niz nominalnie. Co do redukcji, nie zaburzy pracy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Panoramiks200 Zgłoś Napisano 26 Marca 2015 Dużo by to ułatwiło życie. Na razie odciek sprawdzam w sposób stoper i miska ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krk_258 Zgłoś Napisano 26 Marca 2015 Pytanie tylko na jakiej osi jest wirnik pomiarowy zamocowany. Jak cokolwiek metalowego to po zawodach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Panoramiks200 Zgłoś Napisano 26 Marca 2015 Czyli trzeba by kupić i to rozebrać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek-Ciechocinek Zgłoś Napisano 22 Lipca 2015 Ja używam do podmiany wody, a raczej do spuszczania w kibel 100 literków tygodniowo. Super sprawa i polecam wszystkim. Wirnik plastik, ośka chyba ceramika. Mam firmy Gardena Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach