Darrius87 Zgłoś Napisano 1 Maja 2015 Ok. Czyli przez weekend post ;-) a ze żaden ślimak nie chce tego jeść :-P w Malawi helmety wszystko pochłaniały moment ;-) aż korci mnie wrzucić tam jakiegoś :-P WySwiftowane z Galaxy S4 dzięki Tapatalk'owi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marine Zgłoś Napisano 1 Maja 2015 (edytowane) Darek kazdy start jest przyjemny, cyano glony i inne zycie jest czescia startu kazdego zbiornika Nie walcz z tym wszystkim przejdzie burzliwie ale wynagrodzi brakiem powrotow, Zbiornik masz prawie pusty nie ma ryzyka zadnego ,zaczekaj jeszcze kilka tygodni Zaciemnianie i dziesiatki innych pomyslow sa pomocne na dwa dni i wraca Lejemy tylko bakterie i czekamy To jest moje zdanie Edytowane 1 Maja 2015 przez marine (wyświetl historię edycji) Cytuj DSB-REFUGIUM-AQUAFOREST POPRZEDNI ZBIORNIK MIEKASOW Boże chroń mnie przed wlewaniem czegokolwiek do zbiornika !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darrius87 Zgłoś Napisano 2 Maja 2015 Prawdę mówiąc, żeby nie życie w środku, to miałbym to w nosie ;-) jeżeli im nic nie grozi to tak zrobię WySwiftowane z Galaxy S4 dzięki Tapatalk'owi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darrius87 Zgłoś Napisano 2 Maja 2015 No i odnalazłem już dwie aiptasie. Rwać, czy niech sobie jeszcze rosną? jedna jest na pięknej nóżce, idealnej do ciachania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotr7 Zgłoś Napisano 3 Maja 2015 biorąc pod uwagę, że właśnie widziałem Twój post o chęci zakupu twardych korali to chyba niewiele rozumiesz z tego co Ci koledzy piszą. P. Cytuj Takie tam 53L, 50x30x35, Koralia Nano, Tunze 9001, kaskada HBL501, lampa LED, SPECTRA, 30W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darrius87 Zgłoś Napisano 3 Maja 2015 Chęć nie oznacza zakupu, spokojnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
egon24 Zgłoś Napisano 3 Maja 2015 Aiptasie są uchwialami , bardzo łatwo sie rozmnarzaja. Nie da sie ich rwać . Poczytaj temat o tym jak mozna je usuwać i jakich ma naturalnym wrogów , jest tego sporo . Cytuj http://nano-reef.pl/...na-podkarpaciu/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darrius87 Zgłoś Napisano 3 Maja 2015 Tak tak, to miałem na myśli właśnie. Słyszałem o dobrym sposobie. Igła i woda utleniania w stopkę. Podobno samo odpada i wypływa WySwiftowane z Galaxy S4 dzięki Tapatalk'owi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
egon24 Zgłoś Napisano 3 Maja 2015 No ciekawe czy trafisz w stopkę , te cwaniaki są wyczulone na ruch i sie chowają więc wiej to na uwadze że przeciwnik tak całkiem bezbronny nie jest a w momencie zagrorzenia by przetrwać wypuszcza zarodniki do wody . Miłej zabawy . Cytuj http://nano-reef.pl/...na-podkarpaciu/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Creol Zgłoś Napisano 3 Maja 2015 A ja bym czekał. Dojrzewa- normalka. Przerabiałem to, było i zaciemnianie (czego niektóre korale nie przetrwały), były i inne porady, ktore wprowadzałem w życie. I nic nie pomogło. Dopiero jak odpuściłem, i dosłownie nic nie robiłem- wszystko znikło z dnia na dzien. Problem byłby (i moze wtedy słuszne wszelkie te porady) gdyby akwa było juz dojrzałe, ale W obecnej sytuacji naprawde dalbym sobie na wstrzymanie i bym sie nie przejmował. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach