Tester Zgłoś Napisano 2 Maja 2015 Witam, Potrzebuje pomocy w ogarnieciu sprzetu. Mam sytuacje jak na obrazku oba dekodery maja polaczenie do satelity Jakie urządzenie uzyć do podłączenia drugiego dekodera. Wydaje mi się za AP w trybie ad hoc Mam jednego staruszka AP ale nie ma szyfrowania WPA PSK tylko antyczny WEP Wiem ze niektore "nowoczesniejsze" routery da sie przestawic w tryb AP - z tym ze nie jestem do konca pewien czy to wlasciwe rozumowanie Mam zbedny WRT300N - z tego co pamietam ma funkcje AP potrzebuje wskazowek... 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacekberetłódz Zgłoś Napisano 2 Maja 2015 A wykupiłeś usługę multiroom w nc+ 45 odmian korali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 2 Maja 2015 tak mnie nisko oceniasz? temat zamykam - problem rozwiązany. 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach