Darrius87 Zgłoś Napisano 2 Maja 2015 Witam. Poszukuję odpowiednika tego oto gatunku KOLCOBRZUCH ZIELONY: http://www.superakwarium.pl/kolcobrzuch-zielony-id556.html Czy doszukam się takowej cudnej rybki do mojego 140l? U braciaka w słodkowodnym wygląda cudnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walker Zgłoś Napisano 2 Maja 2015 Nie jestem Ci potrzebny żaden odpowiednik. Kolcobrzucha zielonego możesz z powodzeniem trzymać w morskim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darrius87 Zgłoś Napisano 2 Maja 2015 (edytowane) No to zaskoczenie biorę WySwiftowane z Galaxy S4 dzięki Tapatalk'owi Edytowane 2 Maja 2015 przez Darrius87 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walker Zgłoś Napisano 2 Maja 2015 Zanim "weźmiesz" poczytaj tu na forum parę lat temu był temat o kolcobrzuchach w morskim. Dowiesz się jak wprowadzić żeby nie było jeszcze większego zaskoczenia ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darrius87 Zgłoś Napisano 2 Maja 2015 Właśnie znalazłem i zabieram się za lekturę miłe zaskoczenie żona będzie zadowolona ;D W końcu może "zaakceptuje" to hobby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darrius87 Zgłoś Napisano 3 Maja 2015 No i z tego naczytania i obejrzenia paru filmów, na których kolcobrzuchy wcinają złotą rybkę i ślimaki... chyba zrezygnuję ;/ Zobaczymy jak duże będą mieli w zoologinym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach