Tomasz303 Zgłoś Napisano 10 Maja 2015 Odwiedziłem dziś Akwarium Gdyńskie, oto fotki jednego ze zbiorników. Dojrzewanie????????? A wszyscy forumowicze ciągle narzekają że mają brzydkie akwaria Oceńcie sami! Cytuj http://nano-reef.pl/topic/72226-nietypowa-kostka-70l/#entry736777 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komarek Zgłoś Napisano 10 Maja 2015 Masakra jakaś. Toż to wstyd ludziom pokazać. Zaraz sobie zapisze te fotki. I niech mi któryś powie,że amatorzy męczączą zwierzaki..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomasz303 Zgłoś Napisano 10 Maja 2015 Jeszcze 2 fotki. Cytuj http://nano-reef.pl/topic/72226-nietypowa-kostka-70l/#entry736777 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wtełek1 Zgłoś Napisano 10 Maja 2015 (edytowane) Pteratogon taki jakiś smutny z błaznem :C Tak serio to wszyscy męczymy zwierzaki bo lepiej byłoby im w naturze o ile nie trafiłyby pod młotek jakiegoś drapieżnika. Ale i tak bardzo popieram akwaria bo dzięki takim zabiegom możemy odnowić populację jakiegoś zagrożonego wyginięciem zwierzątka, stworzyć mu idealne warunki i próbować rozmnażać. Szkoda trochę zwierzaków - wiadomo lepiej się patrzy na zadbany i czysty stabilny zbiornik bo to pokazuje wiedzę autora i jego prace w to włożoną, a tu po tym można stwierdzić dużo Edytowane 10 Maja 2015 przez Wtełek1 (wyświetl historię edycji) Cytuj "Mówiłaś mi" bym nie umarł, to jest w genach "Brzydki, zły i szczery" w biegu "Po drodze do nieba" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotr7 Zgłoś Napisano 10 Maja 2015 akurat korale wyglądają nieźle, glony mogą się nie podobać oglądającym, korale maja to gdzieś. P. Cytuj Takie tam 53L, 50x30x35, Koralia Nano, Tunze 9001, kaskada HBL501, lampa LED, SPECTRA, 30W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komarek Zgłoś Napisano 10 Maja 2015 Do czasu aż nie będą ich zagłuszać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
remkowski Zgłoś Napisano 10 Maja 2015 Jak wyglądają pozostałe zbiorniki?. Masz jakieś fotki? Wszędzie taka lipa? Cytuj Baniak 200x50x50, sump 93x50x35, odpieniacz WhiteSkim250, oświetlenie chińczyk LED 3x120W, obieg NJ4500, cyrkulacja Jebao RW-20 + JVP202, dozownik jebao DP-4, balling+pełen AF. Filtracja - siporax+odpienek+NP Pro+ocet. Sól Aquaforest FSRS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomasz303 Zgłoś Napisano 10 Maja 2015 (edytowane) Trachyphylia przy błazenku była częściowo bez tkanki i za ciekawie nie wyglądała. To był najgorszy zbiornik. Inne w miarę się trzymały-najlepiej akwaria z miękasami. Może akwarium dojrzewa?Glonów było mało ale wszędzie dino i okrzemki. Edytowane 10 Maja 2015 przez cygan (wyświetl historię edycji) Cytuj http://nano-reef.pl/topic/72226-nietypowa-kostka-70l/#entry736777 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stani Zgłoś Napisano 11 Maja 2015 Tam mnie gonil milicjant podczas wagarow (w podstawowce pojechalismy z kumplem na biologie na wlasna reke). To bylo kilkadziesiat lat temu Wtedy te akwaria zaczynaly dojrzewac. Troche to sie ciagnie. Cytuj 120x75x47 wys. 400 l, sump 100 l. 432 W T5 + 2 x 24 LED blau, BK 200, cyrk 17500 l/h. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adiC Zgłoś Napisano 11 Maja 2015 No to pokazał bym znajomym i rodzinie jak wyglądają porządne morszczaki dobrze, że kilometrowa kolejka mnie pokonała i sobie odpuściliśmy. Swoją drogą ciekawe z czego to wynika. Wejściówki patrząc po kolejkach przynoszą im jakieś środki. Problemy sprzętowe albo kadrowe (pod kątem doświadczenia oczywiśćie)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach