Bolo Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2015 Witam. Około tydzień temu wpuściłem garbika do akwa. Przez ok 2 dni moje błazenki strasznie z nim wojowały... od tego czasu już ze soba nie wojują, pływają obok siebie i nie zwracają na siebie uwagi:) Niestety prawdopodobnie po stoczonych bitwach u garbika pojawiła się malutka rana. Po kilku dniach zauważyłem że rana zamiast się goić niestety powiększa się. I teraz dylemat, czy trzeba to jakoś leczyć?, czy garbik pójdzie na straty? powiem tylko tyle że garbik śmiało wcina wszelaki pokarm i cały czas pływa sobie po akwa bez stresu. Przepraszam za fotki złej jakości bo robiłem telefonem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Moorecki1994 Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2015 Hej Powiem tak operować ciezko ;p ale możesz zwiększyć temperaturę do 27 żeby ewentualnie nie wdarło się jakieś zakażenie i podawać witaminki i czekać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2015 wyrwane łuski - standardowa rzecz podczas walk. Jesli nie wda sie infekcja to za pare tygodnie nie bedzie sladu Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bolo Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2015 łoooooo.... super:) dzięki za szybkie odpowiedzi !!! witaminek niestety nie mam, zakupie w przyszlym tygodniu a temperaturka juz idzie do gory:) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach