Kuba1988 Zgłoś Napisano 20 Lipca 2015 Witam jestem świerzy w tym temacie nie pamietam nazwy koralowca ale mam z nim problem poniewaz robi na piasku czerwone plamy takie jak korzuch niewiem czy on zamiera czy cos nie tak z akwarium robie testy woda jest dobra prosze o pomoc jesli potrzebne wam zdjecie wstawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek_Lublin Zgłoś Napisano 20 Lipca 2015 poczytaj o cyjano Cytuj ............................................................................................ FOWLR Już nie długo bo mi oczy bez cukierków padną 150x50x50 + sump 240L,30kg LR , 8x39 W , Ati BM 200,cyrkulacja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzegorz falkowski Zgłoś Napisano 20 Lipca 2015 to wstaw to ci napewno ktos pomoze ale korzuch obstawiam cjano malo danych Cytuj Moj baniak 900L Moja galeria Moj profil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuba1988 Zgłoś Napisano 20 Lipca 2015 to wstaw to ci napewno ktos pomoze ale korzuch obstawiam cjano malo danych moze wiecie jak to zlikwidować jakis preparat lub coś moje akwarium ma 2 miesiace dopiero moze wiecie jak to zlikwidować jakis preparat lub coś moje akwarium ma 2 miesiace dopiero mam taki falownik http://skroc.pl/fe0d1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 20 Lipca 2015 odsysaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dantee Zgłoś Napisano 20 Lipca 2015 Kolego poszukaj sobie tematy o dojrzewaniu akwarium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karollo_c Zgłoś Napisano 20 Lipca 2015 Witam jestem świerzy w tym temacie nie pamietam nazwy koralowca ale mam z nim problem poniewaz robi na piasku czerwone plamy takie jak korzuch niewiem czy on zamiera czy cos nie tak z akwarium robie testy woda jest dobra prosze o pomoc jesli potrzebne wam zdjecie wstawie Akurat . Robisz testy . mobilnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuba1988 Zgłoś Napisano 20 Lipca 2015 Akurat . Robisz testy . mobilnie ok odsysac ale jak mam je odessac pompą ? niemam tego dużo ale niedaje to uroku akwarium a glony też się zrobiły mam 10 krabow 6 slimaków 1 x krewetka i 2 x neonki słyszałem że można wyciemnic na 2 dni ale boje się ze wszystko umrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 20 Lipca 2015 wężyk i zasys ustami .. grawitacyjnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuba1988 Zgłoś Napisano 20 Lipca 2015 ok sprubóje tez zaciemnić bo umnie świeci się cały czas światło całą dobe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
messaya Zgłoś Napisano 20 Lipca 2015 Jak światło całą dobę? Te zwierzaki w ogóle nie śpią? Korzuch odsysaj wężykiem do wiadra, a później woda spowrotem do akwarium. Cytuj Start luty 2011. Zbiornik: 85x55x50h=233l. Sump -112l. Cyrkulacja: Aquael Reef Circulator 2600, Jebao WP25, JVP 102. Obieg: New Jet 2300. Odpieniacz: H&S110 na Tunze Hydroformer Silence 9420.04. Oświetlenie: TMC V2 Ilumen Air 900 -170W. 15kg live rock. 9kg Nature`s Ocean Bio-Active Live Aragonite Reef Sand. Refugium. Sól: Kordon Coral Sea Complete Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jack Sparrow Zgłoś Napisano 20 Lipca 2015 wężyk i zasys ustami .. grawitacyjnie haha a się uśmiałam,tylko wypluj.... Kolego wypadałoby napisać cos więcej o akwarium a nie tylko same ogólniki typu ..." Robię testy, woda dobra, świece całą dobę... ( no domyślam się że masz oświetlenie nocne też ).Milion razy "starsi " Koledzy z forum zwracali na to uwagę... A co do korzucha to już Ci inni napisali ze to pewnie cyjano, reszta jest na forum tylko trzeba czytać, czytać,czytać, cierpliwie czytać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafik73 Zgłoś Napisano 20 Lipca 2015 ok odsysac ale jak mam je odessac pompą ? niemam tego dużo ale niedaje to uroku akwarium a glony też się zrobiły mam 10 krabow 6 slimaków 1 x krewetka i 2 x neonki słyszałem że można wyciemnic na 2 dni ale boje się ze wszystko umrze Jakie NEONKI??!! Daj fotki akwarium............ Cytuj http://reefhub.pl/ra...5l-z-legionowa/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karollo_c Zgłoś Napisano 20 Lipca 2015 (edytowane) To bot.. On nie jest prawdziwy mobilnie Edytowane 20 Lipca 2015 przez karollo_c (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzegorz falkowski Zgłoś Napisano 21 Lipca 2015 Kolego co ty wogole piszesz neonki w Morskim baniaku? Ty wogole cos tu chyba kombinujesz jeśli masz morskie zapraszam do dyskusji na priv !!!! Po pierwsze Mlody baniak masz dojrzewanie jak wiesz o co chodzi baniak musi przejść cały cykl azotowy zanim sie ustabilizuje trochę potrwa a ty juz masz tyle życia w akwa czytaj forum i czerp wiedzę bo jak wystąpi prawdziwy problem dopiero bedą kłopoty a cjano tez miałem i wielu kolegów z tego forum nawet po roku w baniaku dużo jest czynników które na to wpływają Cytuj Moj baniak 900L Moja galeria Moj profil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karollo_c Zgłoś Napisano 21 Lipca 2015 A fotek jak nie było, tak nie ma. mobilnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość michalfa Zgłoś Napisano 21 Lipca 2015 Jakie NEONKI??!! Daj fotki akwarium............ Stawiam na Nemo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ws1940 Zgłoś Napisano 21 Lipca 2015 A fotek jak nie było, tak nie ma. mobilnie I nie będzie ,bo i akwarium też pewnie nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vahiro Zgłoś Napisano 21 Lipca 2015 Nemonki Cytuj OGLĄDAMY AKWARIUM Akwarium 120x60x50 z pudełkiem przelewowym Lampa: Pacyfic Sun Metis Hyperion R2 2x150w + 2x54w CoralPlus Odpieniacz: Deltec SC 1455 Obieg: Jebao DCT 6000 Cyrkulacja: 2x Jebao RW-8 Filtracja biologiczna: DSB + Refugium Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZenonPL Zgłoś Napisano 21 Lipca 2015 Już za późno. Nastąpił rozpad struktur ego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karollo_c Zgłoś Napisano 27 Lipca 2015 Już za późno. Nastąpił rozpad struktur ego. Haha dobre. mobilnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach