mars79 Zgłoś Napisano 10 Sierpnia 2015 Witam mam pytanie w sprawie piany która zbiera mi sie w sumpie tam gdzie jest dolewka i pompa obiegowa i nie wiem dlaczego może ktoś wie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba503 Zgłoś Napisano 10 Sierpnia 2015 może poprostu masz lekko nie w poziomie przegrodę i więcej wody w tym miejscu spływa a spadając z przegrody z kilku cm pieni się, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igor255 Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2015 Spadając pieni się, a prądy wody są takie, że ją tam spycha w róg Mam podobnie nieraz w panelu. Cytuj Jest: [163L] 3lvl mini tower (73 + 45 + 45) Było: [73L] Mała rafa od nowa - 61x40x30 Było: [112L-panel] 3-filarowy morski zakątek Było: 45L - Eksperymentalnokwarantannoszczepkoglonowe Było: 45L Moja pierwsza słona woda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wtełek1 Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2015 Czyli taki darmowy dodatek do odpieniacza Możnaby tak powiedzieć he he Cytuj "Mówiłaś mi" bym nie umarł, to jest w genach "Brzydki, zły i szczery" w biegu "Po drodze do nieba" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach